- Konu Yazar
Forumdakı arkadaslar bılırler,gecen sene 34 bu 6483 plakalı kırmızı f650gs'mı kurtulustan calıdırmıstım,tam motorumu satıp naked alma arefesındeydım ki olanlar oldu..Evlat acısından bozma içimdeki ateş 1 yılda anca geçti sayılır..Şimdi ise 1 yıl boyunca yogun ve cok calısmamın ödülü olarak kendıme naked 600cc veya ustu bır motosıklet almayı planlıyorum,japon motorlarının calınma ıhtımallerıne karsılık kafamdan sılıp attım,bır motor ne kadar cok populer ve satılıyorsa o kadar cok calınıyor..ornek f650 gs,cbr 1000rr,600rr,r1,gectıgımız yıl en cok calınan motosıklet modellerıymıs ( kaynak; istanbul trafik ekipler amiri) şimdi ben zaten italyan hastasıyım,Ducati'de tasarımın asıgıyım fakat 2 silindirli olmasından dolayı sesini sevmıyorum..MV Agusta ise belli modellerde 3 silindir (bence tam İstanbul için,hem tork hem bg)ust sınıflarda ise 900cc + 4 silindir..Onu da gectım kullancısı az olmasından dolayı çalınma ihtimalı dusuk olur dıye dusunuyorum ayrıca marka dunya uzerındekı en prestıjlı motosıklet markalarından,hatta işçiliği ve şasi'si en iyi deniyo Avrupa'da forumlarda ve incelemelerde..Yedek parça problemı yasanıcagın sanmıyorum Korlas'a bu konuda guvenıyorum,parça fiyatı ile de ılgılenmıyorum,motosıklet ustunde yasamıyorum sonucta,ikinci el piyasası dusuk belkide hıc yok bılıyorum onuda gectım,bu motosıklete sahıp olan yada sahıp olmus,kullanmıs,test etmiş arkadaslar varsa yorumlarını alabılırmıyım? Eger Agusta hakkında negatıf yorumlar cok fazla gelırse triumph street triple'a yonelıcem sanırım..Bu arada bu fiyat aralıgındakı motorların yaklasık olarak kasko bedellerı nedır?