Müzik keyfi için interkom önerisi

Merhaba Değerli Forum Sakinleri,

Müziksiz markete bile çıkmam kulaklığım her daim yanımda olur o derece. Dolayısıyla motosiklet kullanırken de müziksiz olmuyor. Yaklaşık 1 sene önce Prozone interkom almıştım ses kalitesi ve düzeyi üst seviye olmasa da beni idare etmişti ve şimdi hakkın rahmetine kavuştu. Yeni bir interkom almayı planlıyorum. Kış geldiği için çok yatırım yapsam mı bilemediğimden nispeten daha ucuz ve kaliteli bir interkom almak istiyorum. Özellikle bass 'lı müzikleri dinlemek daha çok hoşuma gidiyor. Aklımda aşağıdaki modeller var.

• Cardo Spirit
  • Sena 5s
  • Sena 5r
Gönül ister ki Sena 60s ya da Cardo Packtalk alayım ama şu an o kadar masraf etmek istemiyorum interkom için malum kış da yaklaşıyor motosiklet kullanımı baya bi azalacak.

Tavsiyelerinizi dinlemek isterim. İnterkomsuz kaldım biraz acil öneriye ihtiyacım var :)

Motosikleti
yok:(
Cardo sprint ile mutluyum, 130 dan sonrası pek keyifsiz en son volümde biraz bozulma var ama kafam kaldırmıyor zaten o kadar gürültülü bir ortamı kısıyorum. eğer grup sürüşü yapmıyorsanız sabit 3, 4 kişilik çokta üst düzey bir şeye bence ihtiyaç yok fiyat ve efektif alanı çok azalmaya başlıyor bence üst segmentlere çıktığın zaman. Ha sprint ile moğalistana gitmişim ha packtalk ile. zaten grup sürüşünde yeni tadığın 4 tane adam çokta kafamın içinde olsun istemem herhalde.

Motosikleti
yok:(
@Yobaaz 130+ giderken tıkaç kullanıyor musunuz?
Kullanıyorum, kullanmadığım zamanlar da oluyor. Uzun yolda interkomsuz çok sıkılırdım herhalde. Tıkaçla müzik duyuluyor fakat müzikte de kayıplar var; öyle bir müzikal zevk beklemeyin. “Midler çok sönük yeaaa” falan gibi bir takıntınız varsa, hiçbir şey sizi mutlu etmeyebilir.

Bunu açıp itlik serserilik yapıyorsunuz ve mutlu oluyorsunuz. Tıkaçlı hâlde iş görür. 😄

Cardo sprint ile mutluyum, 130 dan sonrası pek keyifsiz en son volümde biraz bozulma var ama kafam kaldırmıyor zaten o kadar gürültülü bir ortamı kısıyorum. eğer grup sürüşü yapmıyorsanız sabit 3, 4 kişilik çokta üst düzey bir şeye bence ihtiyaç yok fiyat ve efektif alanı çok azalmaya başlıyor bence üst segmentlere çıktığın zaman. Ha sprint ile moğalistana gitmişim ha packtalk ile. zaten grup sürüşünde yeni tadığın 4 tane adam çokta kafamın içinde olsun istemem herhalde.
130 'dan sonrasına çok çıkmıyorum zaten. Prozone ile de 110 'dan sonra ses duyulmuyordu hemen hemen. Ortalama 100 bandında seyrediyorum. Benim için müzik kalitesi önemli grup sürüşleri yapmıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende kn6000 var çok memnunum şarjı oldukça uzun süre gidiyor
Müzik kalitesi olarak nasıl? Şarj benim için önemli değil de önemli olan müzik zevki.

Hangi interkomu alırsan ala ama paketin içinden çıkan yükseltme aparatlarını mutlaka kullan. Uygun ayarlanmış hoparlör mesafesi ve uygun equalizer ayarı ile interkomun ses kalitesini 2,3 gömlek yükseltebilirsin.

Motosikleti
2024 Duke390
Aklında olan modellere göre fiyat olarak yukarda ama kendim kullanıyorum cardo freecom 4x JBL kulaklıkları var.

İnanılmaz memnunum otoban süratlerinde 150+ bir kaç sefer denedim kulağımda tıkaç olmasına rağmen iyi kalitede ses geliyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar