müzik indirmek para cezalımı

arkadaşlar yasa mecliste eğerki meclisten geçerse artık internetten müzik film indirilemeyecek ve indiren ceza alacakmış

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İdam cezası var ucunda sakına deneme..
s15.gif

İndirmeyen dinlemeyen izlemeyen varsa helal olsun :) Zaten bu hızla bır fılmı dvd olarak ındırmek 2 gunumuzu alıyo

müzik dünyasına vurgun yaptım adeta..20 tane müzik indirdim..Lime Wire saolsun:p
sabah polisler gelirse kapıma..sizi azmettirici olarak göstercem:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende limewire den bear share den deli gibi indiriyorum dün akşam ahmet kaya albümü indirdim ? polisler kapıma gelirse Ahmet Kaya öldü abi, şarkıları boşta kaldı derim :mrgreen:
herhangi bir programdan indirdiğmiz müzikleride farkedebiliyorlar mı ki ?

yahu arkadaş indirenleri cezalandırana kadar indirtenleri cezalanır sitelerini kapat..Ne kadar kolaycı bi milletiz yahu :p

Zaten bu hızla bır fılmı dvd olarak ındırmek 2 gunumuzu alıyo
sen 8 mbit dene bakalım ne kadar sürüyor.neredeyse saniyede 1 megabayt olacak hız, 900 küsür kilobaytla iniyor:)
yahu arkadaş indirenleri cezalandırana kadar indirtenleri cezalanır sitelerini kapat..Ne kadar kolaycı bi milletiz yahu :p

evet bencede, hem bu imkanı ver hemde yapma ceza yazarım de:pr:

kapatıyorlar zaten , ama çok saçma şekilde.

domaine erişim engeli geliyor , isteyen dns değiştirerek giriyor.

site sahipleri ( bizler ) siteyi yeni domaine taşıyor(uz).

Sorunsuz hizmete yine devam.

Ya daha hırsız ı arsızı temizleyemiyorlar , adam kapkaç yapıyor bilmem ne yapıyor iki gün sonra dışarıda.

sizce nasıl denetleyecekler , ne yapacaklar ?

Adamın birisinin sitesi hackleniyor , adam dava açıyor , türktelekon adamın elindeki IP'den adresi tespit edemiyor böyle bir ülkede yaşıyoruz

Bu yasanın hiç geçerli olacağını düşünmüyorum.

Yurtdışında da benzer yasalar var ve uygulamada.

Hatta birisi ceza bile aldı ama binde bir. Tanıdığım bir çok kişi , bir gecede benim 1 aylık indirdiğim şeyi indiriyor. (100 mb hız ile )

Sadece sembolik yasa olarak görüyorum uzun süre.

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
Türkiye de zamanında sanatcılar çok para kazandı,şimdi ise her önüne gelen müzisyen,sanatçı oldu çıktı, adeta sanaatçıdan ortalık geçilmez oldu,,, yani sanatta ucuzladı diyebiliriz, hiç kimsede büyük para verip sanatçıların cd sini almaz zira kopyalamak =beleş varken kim para versin ki bence internetten indirip dinlemeye ceza olamaz, zira internet hiç kimsenin babasının malı değil, bence internet demek özgürlük demek,serbest dolaşım demek insanın ahlak kuralları içinde herşeyi yapabilmek ayrıcada paylaşabilmektir.kesinlikle müzik indirip dinlemek yasaklanamaz.....özgürlüklere yasak konamaz...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar