mutlu yıllar womanrider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artık yeter be iki kere kutlucam dedin (bu topic ten bi geyikten) bu kaçıncı kutlayışın :queen: :queen:
her cevap yazdığında tekrar doğum günün kutlu olsun diyosun
ayrıca haklısın burayıda şişirdik cevap yazcaksan geyikten yaz ya da amaaaaaaaan boşver ya yazburdan gitsin nede olsa womenrider da bizden onun doğum günü topic ini şişirdik diye bize kızmaz:p :queen: :queen:

ne kızacak, ben açtım zaten. gerçi dün kızdım onlara şişirmeyin topiği diye ama biz bizeyiz şurada :) womanrider da bizden, asimile ettik onu da :)
geyiğe ekleyecektim ama en son ben yazmışım zaten. burayı editleyelim, daha okumaışsındır :)
akşam womanrider gelince bir bakacak sayfa sayısı ikiye katlanmış. sevinçten hemen okumaya başlayacak, bi bakacak hep biz. buraları okuyunca kızma bize womanrider. kendimizi en güvenli koya attık valla :)
ama madem topiğini dolduruyoz, bi daha kutlayalım doğumgününü.
HAPPY BIRTHDAAAAAAAAAAAAY :)

Son düzenleme:
herkese çooooooookkkkkkk teşekkür ederim arkadaşlar çok naziksiniz :) topicimi şişiren arkadaşlar d.günüm die sesimi çıkartmıyorum yoksa çok kızardım şaka şaka ellerinize sağlık çok güzel olmuş valla:cat:

Moderatör (forrap)
Nice yıllara esenlikler içinde dertten,tasadan uzak ulaşabilmen dileğiyle...:rendeer:

:rendeer: nice mutlu yıllara sağlık mutluluk ve başarı hep seninle olsun:) :rendeer: :rendeer:

hadi hadi yokmu başka kutlayan kaç dakika kaldı bitiyo yaaaaaaa :p biras daha msj istiyorum bennnn:queen:

çok saol bbrr cim yaaaa sen de olmasan son kutlayanım olmayacaktı pastada çok güzel görünüyo bu aradaaaa çok şekeeerrr :rendeer:

yaaaaaa banada böle bi kutlmaya layık görmüş arkadaşım herkese sonsuz teşekkürler :)

ben açtım ben kapatayım.
MUTLU YILLAAAAAAAR! İYİ Kİ DOĞDUUUN ! :rendeer:
worider, geyik forumuna sürgüne gönderildik, haberin olsun. gel de bugün olanları oku :)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
işallah seneye gene burda hep birlikte yaşgününü kutlayabiliriz.dolu dolu bir ömür geçirmen dileğiyle:rendeer:

worider hapı yuttun doğum günün bitti şimdi senide uyarcaklar :p :queen:

yolladıktan sonra gördüm bende dört silahşörler arka arkaya :queen:

Son düzenleme:
o d.günü topicini 6sayfada kapattıııkkk helal size :p olsun be xxxxx geyikten dvm o zaman napalım alıştım kopamıyorum siteden

Süper Moderatör (BBRR)
Nice mutlu yıllara....

» Bu Başlık Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
Bu başlık amacına ulaşmıştır.

» Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
» Şikâyetler için... [email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar