d. gününüz kutlu olsun 
Teşekkürler Khutuck...:rendeer: İnsan bu adamla yola çıkmaz da kimle çıkar... Ayvalık'ın mumları meşhurmuş, bir üfleyip gelsek mi?...:Sevgili yol arkadaşım, heppi börtteyyyyy!!!
:bounce::flower::thumleft::bestmt::bestmt::ulp:::
ulp::::deliir::::biggrinn::biggrinn::haapppy:::haapppy:::coool::::surprise::surprise::sefereee::sefereee::sefereee::comico::::comico::
::wish::::wish::::wish::
::wish::::wish::::wish::
::wish::
Nice yıllara![]()
Teşekkürler Muharrem...:cat:dogumgunun kutlu olsun olcan:rendeer:
Teşekkürler, var, herkese var, pasta bulamazsak ekmek yerizdoğum günün kutlu olsun..::cheeeeer
bana da pasta var mı ::dpac::
Teşekkür ederim, en kısa zamanda görüşmek ümidiyle...Olcan DOğum günün Kutlu olsun nice Mutlu yıllara![]()
Ben de onu diyordum; koşun bir pasta alın gelin, ben buralardayımEhehe efendi bıdık Doğum günün kutlu olsun nice senelere:rendeer:
Koş pastanı al gel biz burdayız![]()
Teşekkürler Özcan, bol İzmir'li eksik kalmış arada ben ekleyeyimDoğum günün kutlu olsun Olcan:rendeer: Bol km'li, bol benzinli , bol eğlenceli ve sağlıklı yaşlara iyiki doğdun:thumleft:
Teşekkür ettim çok...Doğum günün kutlu olsun Olcan, nice senelere.:rendeer:
Teşekkürler Cengiz abi; kabul etmeden önce sorgulamam gereken kriterler var; "İstanbul-İzmir"i kaç saat bunun?NİCE YILLARA sevgi kelebeği :rendeer:
al ilk hediyen benden :queen:
Yok, Olcan bir tane var, diğerleri Olcay'dır, önemsiz onlarKaç tane Olcan var ya:silent:
Neyse geleneksel galiba
Teşekkürler...Nice senelere Olcan
Teşekkür ettim... :cat:nice yıllara olcan
saglıklı huzurlu ve bol km.li yıllar dilerim...
herşey gönlünce olsun canımcım :rendeer:
TeşekkürlerDoğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce...![]()
Sağ ol Hasan...Doğum günün kutlu olsun Olcan, nice senelere.
Teşekkür ederim.Sağlıklı mutlu ve huzurlu nice senelere Olcan'ım![]()
Fransızca teşekkürler planlamışken, son zamanların moda diliyle pratik yapayım biraz diye şu teşekkürü daha uygun gördüm birdenYüz¨güzel, gönlü güzel kardesim benim.
Nice Senelere.:cat:
Teşekkürler..Doğum gunun kutlu olsun.
Teşekkür ederim...:cat:Mutlu yıllar Olcan, nice senelere inşallah:rendeer:
Halis abi teşekkür ederim:cat:, son zamanlarda zamanı ayarlamak zorlaştı bayağınice mutlu yılar sevdiklerinle beraber herşey gönlünce olsun :rendeer:
Teşekkürler Selim...İyiki doğdun Olcan!Nice mutlu senelere!:rendeer:
Sağ ol..:cat:nice seneler olcan...
En realist doğum günü dileği..:mrgreen: Teşekkürler.:cat:Dogum günün kutlu olsun Olcan. Nice mutlu ve gümrükte tanıdıgının oldugu günlere
:rendeer:
Teşekkür ederim Tubi...Doğum günün kutlu olsun canımmm...:rendeer: Herşey gönlünce olsun...
Teşekkürler...Doğum günün kutlu olsun Nice yıllara
Teşekkürler, tekrar buralarda görmek güzelmiş ayrıca.. :rendeer:dogumgunun kutlu olsun
Teşekkür ederim.doğumgünün kutlu olsun nice senelere...
::asker::Emredersin komtanım.. Teşekkür ettim..Nice mutlu yıllara olcan kardeşim :rendeer:
Sağ ol Oğuz Abi...:rendeer:Nice sağlıklı,varlıklı,mutlu seneler geçirmen dileğiyle,doğum günün kutlu olsun efendi,saygılı genç modum::sorcerer::fool::::wish::::biggrinn
Teşekkür ederim.doğum günün kutlu olsun:rendeer:
Teşekkürler..Olcanım doğum günün kutlu olsun sevdiklerin ile nice senelere inşallah.
Teşekkür ettim, akşama da teşekkür ederim o zaman :mrgreen:Nice senelere hep beraber olcan 1.3.8.
Hediyeni akşam veririz :mrgreen:
Teşekkürler Ertek:cat:Nice mutlu senelere....
Doğum günün kutlu olsun... :rendeer:
Tenkü Vasco, sana benden şöyle bir kıyak; kendi avatar ve imza ayarlarında sınırsız sayıda düzenleme yapma yetkisi verdim gitti...vya kardeşim benim happy pırtday iyiki dogdun iyiki varsın ama bi hayrını göremedik bi kaç yetkini ver![]()
Teşekkür ettim...Doğum günün kutlu olsun, sağlıklı mutlu nice senelere :rendeer: :king:
Ormanda mı şehirde mi?nice senelere olcanım 10 moderatör gücünedeki yöneticim![]()
Teşekkür ederim..sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere olcan...
:cat::rendeer:
Teşekkürler..Dogum gunun kutlu olsun Olcan
Mutlu saglikli nice senelere..... :rendeer:
...::secreet: ve mavi zincir/dişli takımlı...İyi ki doğdun Olcancannn.
Nice mutlu, sağlıklı, iki tekerli, uzuuun senelere :rendeer:
Küssem mi küsmesem mi bilemedim şimdiOlciiii
Valla ben açacaktım khutuck dayanamamış....
Nice mutlu ıllar canım arkadaşım...
Sana bana yaptıpın bir şebeklikten yapacaktım ama
elimdeki pc buna el vermedi:mrgreen:
Hep birlikte nice güzel cicili utlu yıllar dilerim...
:thumleft::flower::embe::::alkiis::::biggrinn::haapppy:::blusssh:::deliir:::
ulp::::jester::::dpac::::151::::148::
E bu pasta olayı için bir görüşek milletle diyorum ben:cherry:
Teşekkürler Mete abi...Olcanım heç değişmiyeceksin tip aynı..kilo aynı...atık gizlice akarsınız Şileye iki kanki Kütüksonla...
hepi börtdey tu yu orraytt :rendeer:
Olcanla güzel bir hatıram var...yıl galiba 06 idi...Olcan sağolsun beni motoruna alma hatasını etti...Dolmabahçeden zar zor Kanal D de ZAGA programına gelmiştik...sağlamda sürüyor makinayı he...
Teşekkürler...:rendeer:Doğum günün kutlu olsun Olcan ::sorcerer Nice güzel mutlu yıllara :rendeer:
Teşükkür ederim..d. gününüz kutlu olsun![]()
Sağ ol Banu..Doğum Günün Kutlu Olsun Olcan...![]()
Yukarıdakilerin aynısı...yukardakilerin aynısı:rendeer::rendeer:
Bir sanal ortam kalmıltı şu sululuğu sıçramadığı, o da olduOlcan ya da olmican.... İşte bütün mesele bu.....
Olsan nolur olmasan nooolur.....
Olmuşun madem doğum günün kutlu olsun...![]()
Teşekkürler Özgür...:cat:dogum gunun kutlu olsun olcan)
Teşekkürler..nice senelere olcan :cat:
Teşekkür ederim abi, hep beraber..:cat:mtlu yıllar olcan hep beraber nice yıllara kardeşim
TEşekkürler.doğum günün kutlu olsun.. :rendeer:
Apla ayaklarım prangalı, adları siyahla kırmızıyla yazılı amcalarYavrıııııım, bütün doomgününü cvp yazmakla heder etmiş, kıyamammmmm ::biggrinn
Apla ayaklarım prangalı, adları siyahla kırmızıyla yazılı amcalarkırbaçlaya kırbaçlaya yazı yazdırıyorlar, bi' el at n'olur...
![]()
Teşekkürler Mete abi...
Benim de seninle ilgili 1-2 anım varBeşiktaş'ta dikilmekle falan bitiyor sonları neyse...:queen: Seni de böyle kabul ettik ne yapalım...
O yolculukta bayağı maceralı ve komikti ama, özellikle yolu biliyoruz diye öne geçip 100 motoru ters yönden yollara sokmaca kısmı...:queen:
..![]()
Teşekkür ederim... Benim tekerlerim sancılı oluyor biraz ama, sizin için katlanıcaz n'apalım?heppi börtdey canım benim, arada bi göster kendini.. kayıpsın...
kalıplaşmış ve klasik sözler bi yana, yeni yaşında senide tekerde görmek isteriz![]()
Sağ ol Most:cat:Nice senelere Olcan. ::wish::
happi börtdey :queen:
Olsun seneye yetişse de yeter...Abi nice senelere biraz geç kaldım :mrgreen::rendeer:
Teşekkür ederim.Doğum günün kutlu olsun nice senelere...:rendeer:
Sağ ol Musti:cat:Vay olcanım kankam kusra kalma görmedim nice güzel dolu dolu yıllara.. :queen::queen::queen:
Reşit oldunmu kankaa...:queen::mrgreen: