mutlu son

ve sonunda ehliyetimi aldım :)şöyle bir dağ havası aldım geldim kazasız belasız şükür

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi hayırlısı darısı olmayıpta trafikte dolaşan ehliyetsizlerin başına

hayırlı olsun; allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...
''ehliyetim var'' diye aman gaza gelmeyin arkadaşlar....ok?

çok sağolun teşekkürler

dikkatli gitmek en iyisi heleki 1 saniye kadar gözümüzde bazen değerli olmayan bir zaman dilimi var iken ve o 1 saniye diye geçiştirdiğimiz vakit bizim ölümümüz veya vücudumuzdan bir parçaya mal olduğu zaman anlarız her şeyi :D aman dikkat

bnm yaşım hala tutmuo offff 21 11 91 doğumluym kasımdan sonra alabiliom tabi ehliyet almadan motorda yok sana hayırlı olsn ama az kaldı bnde böle bi topik açcamm

bılınclı genclık ehlıyet sart arkadslar cok arkadasım var aldıgı cezalar motorum parasını gecen ınsanla gordum bı ceza sı 1 000 ytl yı buluyo aaman...

bu arada sternboy un yagmur konusuna kaılıyorum acayıp zev
klı rısklı ve ıslak bıse

Son düzenleme:
Hayırlı olsun ehliyetin.. Kazasız günlerde cebinde eskitmen dileği ile..

ve sonunda ehliyetimi aldım :)şöyle bir dağ havası aldım geldim kazasız belasız şükür

gercekten sevındım yakındaysan gel benım motora verıyım bır tur at gel dıyıcemde sen coktan atmışsın

allah kaza bela göstermeden kullanmanı nasıp etsın

gercekten sevındım yakındaysan gel benım motora verıyım bır tur at gel dıyıcemde sen coktan atmışsın

allah kaza bela göstermeden kullanmanı nasıp etsın

çok sağolasın binmiş kadar oldum:)memleketde uzakta istanbula gelirsem belki bir geziniriz:)

ehliyet yeni kimseye verme bakayım diyen sonra bi baklavasına geri alırsın (benden solemesi oladir yeni ehliyet alınca banada yapıyorlardı az daha yemedim )

hayırlı olsun ama çok dikkat etmen gerek...

Ehliyetini aldında motorunu aldınmı peki? :) Umarım en yakın zamanda oda kısmet olur saygılar.

Ehliyetini aldında motorunu aldınmı peki? :) Umarım en yakın zamanda oda kısmet olur saygılar.

17 yaşındayım ama 2005 yılında 125 cc bir motor aldım kendi çabamla:) ama ileride daha iyi ve sağlam,silindir hacmi büyük motor alacağım kesin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar