müthiş ses....

Yanlış Anlaşılma Oldu Daha Açık Konuşayım Kedine Has Olan Sesi Yükseltirsin Yeterince Açıktır Galiba

Son düzenleme:
Motosiklet tek silindir 2silindir ve bi kere gördüğüm 3 silindir sesi beni cezbetmiyo heyecanlandırmıyor...

Tıpkı günümüzde ki 4 silindir otolar gibi onlardanda çıkan ses çoğu zaman aynı bi arkadaş ne güzel demiş ne kadar silindir o kadar ses v8 & v12 hiçbir yerden çıkmayan seslerin kaynağı...

4 silindir race hariç :p

deldirmekle falan çıkmaz o sesle gürüldü istiyorsan deldir ama kısmen
hoş sesler istiyorsan biraz paraya kıyarsın
YOSHIMURA egzoz tak ve filitreyi değiştir ses 600 yakın bi ses olcaktır ama madiyata çok fazla olur

vAYYY bee :rendeer:

ben 150cc scootera vurdurmalı deldım makkapla bıraz motor ısınınca super ses gelıyor bom bom bom bommmbommmm diye sank biraz 600 cc anımsatıyor güzel olduyahu ..

Motosiklet tek silindir 2silindir ve bi kere gördüğüm 3 silindir sesi beni cezbetmiyo heyecanlandırmıyor...

Tıpkı günümüzde ki 4 silindir otolar gibi onlardanda çıkan ses çoğu zaman aynı bi arkadaş ne güzel demiş ne kadar silindir o kadar ses v8 & v12 hiçbir yerden çıkmayan seslerin kaynağı...

4 silindir race hariç :p

Vida Guerra
vAYYY bee :rendeer:

ben 600 rr veya 600cc ses alırsın demedim lütfen dikatli oku sahdece egzoz deldirmemesini söyledim ama yakın sesleri alabilir

okdar parası varsa tabiki gitsin 12 silindir alsın nekadar para okadar güzel ses

çıkartırım , varmı iddaya girmek isteyen :p
üzerinde koydummu ses tesisatını , f-16 sesi bile çıkartırım :mrgreen:

Hehe, bazi sahinlerin kaputun altindaki hoparlorden turbo - blow off sesi cikarmasi gibi :)

Yapmayin arkadaslar yav su egzoz delme isini. Motorunuza da cevreye de yazik :wiinkk:

motorlarda oluyormu bilmiyorum ama,geçen gün bi araba geçti sanırsın 200+ ss geliyr ama ne oluyr ne bityr diyrm ses var görüntü yok,ne çeşit bi eksozsa enteresan bi şekilde ss gibi ses veriyodu,
ama gel sen boşver bu işleri hem bak ben sana olacakları söleyim,millet ses var görüntü vs vs taşkala geçer,en iyisi sen şimdilik sabret inşallah en kısa zamanda alınca makinanı onunla verirsin sesi..hadii eyvallah

ses istiyosan 600 cc den aşşağı alma derim.... :cat:
tutupda küçük cc li motora eksoz takarsan hem sana işkence olur hemde dışarıya ...

nurda bazı arkadaşlar adana usulü yapıolar ama sadece arabalarda gördüm sadece-tek silindir motosiklette olurmu bilmiyorum olay şu

son susturucuya pervane gibi ama pervane değil öyle bir şeyler yaptırıyolar ve ses gerçekten idare eder tamamiyle görmüş değilim ama fırsat bulunca resimli bir inceleme topaçı açarım

deldirmekle falan çıkmaz o sesle gürüldü istiyorsan deldir ama kısmen
hoş sesler istiyorsan biraz paraya kıyarsın
YOSHIMURA egzoz tak ve filitreyi değiştir ses 600 yakın bi ses olcaktır ama madiyata çok fazla olur

mobilete taksam yine ss sesi verirmi acaba taktırmayı düşündüm bunu okuyunca

Son düzenleme:
ne yaparsanız yapın bir ss sesini alamazsınız eksozla oynayarak o sesi veren motor gücü artı silindir sayısı artı eksozdur ama yok illa ses diyorsanız el yapımı eksozlar var onlarlada ss sesi alamazsını ama geldiniz 7 evelden duyulur sadece lütfen böle saçma sapan bir konuyu olurdu olamazdı gibi uzatmayın olmaz 150cc tek silindir bir aletten racing sesi cıkmaz cıkamaz eksozmuş hava filitresiymiş hikaye power comander da takalım tam olsun hatta çelik fren hortumları ooo bizim 150 lilik alet ucarda şimdi

arkadaşlar 600-1000 cc race motorlardan çıkan o muhteşem sesi sadece bir egzoz yardımıyla düşük cc li motorlardan almak mümkün mü????

sen kendin yazmışsın güzel kardeşim 600-1000 cc lerde çıkan ses diee...

bunun daha küçük cc lisi olsaydı bu 2 rakamın yanında o hacimdeki cc yi de yazardın eminimm. :wiinkk::p:p:p:p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar