Mutfak Dolabı Ile Takaslı Motosiklet Arıyorum 5.000 Ytl Civarında Temiz çin Harici He

0542 479 43 83 Ilgilenen Arkadaşlarla Mutabakat Saglayabiliriz Yeni Evlenecekler In Daha çok Işine Gelecegini Düşünüyorum

abi bende sahne dekor stand işi yapıyorum hiç aklıma gelmemişti bu yöntem :) bir standı 08 goldwing e yaparım

motor sahibi olmanın farklı yöntemleri elbette varmış..
BARTER denen sistemin işliyor olması ya da işleyecek olması bu kriz döneminde iyi bir şey. her iki tarafın da ihtiyacına kavuşmasını temenni ediyorum.

Paranın icadından önceki dönemlere geri dönüş oluyor gibi.Takas usulü geri geldi:cherry:.(alisemerci'nin tabiriyle;barter)

Nakit sıkıntısı yaşanan dönem için güzel bir uygulama. Umarım sonuç alınıp 2 kişinin birden işi görülür.

o halde,
yıllarca tüm ailenizin kullanacağı jean pantolon grubunu karşılayacağım,600cc. motosikletlerle takas yapılır :cherry:

Mersin İl Temsilcisi
benim suzukiyle takas yaparsık ama telin kapalı.
ayrıca hangi şehirdesiniz ki?

öncelikle Yorum Yapan Arkadaşlarıma Tesekkür Ediyorum.konuyu Biraz Açayım Tehşir Değişikliği Nedeniyle Showrom Daki Dolapları Satıyoruz 2 Tanesi Satıldı 5 Dolap Kaldı Satmaya 3 Gün önce Başladım.ilgilenen Arkadaş Olursa Resimleri Ve ölçüleri özerinde Msn Den Yollarım .marmara Bölgesinde Hizmet Veriyoruz Ama Tüm Türkiyeden Gelen Talepleri Değerlendirebilirim. Saygılar Sunarım.

öncelikle Yorum Yapan Arkadaşlarıma Tesekkür Ediyorum.konuyu Biraz Açayım Tehşir Değişikliği Nedeniyle Showrom Daki Dolapları Satıyoruz 2 Tanesi Satıldı 5 Dolap Kaldı Satmaya 3 Gün önce Başladım.ilgilenen Arkadaş Olursa Resimleri Ve ölçüleri özerinde Msn Den Yollarım .marmara Bölgesinde Hizmet Veriyoruz Ama Tüm Türkiyeden Gelen Talepleri Değerlendirebilirim. Saygılar Sunarım.

Dostum ALLAH İnşallah Senind Gönlüne Göre Verir İnşallah EN Yakın Zamanda Motorunu Alabilirsin İnan Bu Benide Çok Sevindirir.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar