Helal olsun İlyasım yardırrrr :queen: hatta bizim yerimizede yardırr (vodafona geçtik aylık 35 lira gelcekti göya :sunny: geçen ay 71 lira bu ay 90 lira geldi fatura :santa: bankalarda öyle ha keza geçen ay kredi taksidi yatırırken bankamatikten 19 lira fazla yatırdım 261 liraydı 2x100 TL 4X20tl ŞEKLİNDE 280 lira yatırdım BANKAMTİK olduğu için mecburen artan 19 lira normal mevduat hesabıma + kaydedildi bende dedim iyi gelcek ay 242 yatırırız :cat: bu gün bu ayın taksidini yatırmak için gittim hesaba bi baktım 19 TL yok buhar olmuş uçmuşr: içeri girdim sordum araştırdılar taraştırdılar bulamadılar :sunny: ben 19 liram nerde dedikçe tıkır tıkır bilgisayara gömüyor kendini müşteri temsilcisi en sonunda baktılar olmucak hgs hesabınıza geçmiş para dediler :sunny: bende hgs yi alırken ücretsiz dediğiniz halde almak için başvurunca 75 tl istediniz bu hgs bedeli değil sadece içerisinde olması gereken bakiye diye açıklama yaptınız buna istinaden bende 75 TL ödeyerek HGS yi aldım fakat hiç kullanmadım içerisinde 94 LİRA mı var şu an deyince :sunny: yok dedi müşteri temsilcisi 30 TL var dedi
r: ozaman dedim arkadaş benim 64 TL nerde bu sefer :queen: cevap yok mırın kırın
r: baktımki sinir katsayım yükseliyor terk ettim artık bankayı
r: yoksa İlyas gibi başlıcaktım yardırmaya :queen
![]()
@Edit : Bir gece nöbetteyken bende bankayı arayıp yardırabilirim 19 liram nerde HGS HESABINIZDA o zaman benim 75 Nerde hımına koyiim deye :queen: