Mustafa Nizamoğulları (_OLD_)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer

_OLD_

Tanıyabileceğiniz en iyi kalpli, yüreği temiz insanlardan biriydi.
Sevgili Mustafa Abi
Allah'ın rahmeti üzerinde
Mekanın cennet olsun

Allah ailesine ve tüm dostlarına sabır versin.
Nur içinde yat. Seni unutmayacağız...

60654_3860110070686_75628560_n.jpg

Taziye konu başlığı

Allah mekanını cennet etsin..çok değerli bir ağabeyimizdi...

yerini kimsenin doldurması mümkün değil malesef....

yazacak şey çok ama hepimizin sonu bu. Allah rahmet eylesin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mekanı cennet olsun,Allah rahmetiyle muamele etsin.

Daha henüz tanışmamıştık çok iyi motor bilgisi olduğunu biliyordum ve bir konu hakkında danışmıştım sabırla ve uzun uzun anlatmıştı.Aradan aylar geçmişti göndermiş ve benim bile unuttuğum bir mesaja yanıt vermişti ."Özür dilerim, hastalığım sebebiyle kemoterapi görüyorum o yüzden uzun bir süre foruma giremedim dolayısıyla biraz geç cevap veriyorum"diye cevap yazmıştı:salut:
İnsanlık ve yardımseverlik abidesi Mustafa abiye Allah (cc) rahmetini üzerinden eksik etmesin.
Rahmetlinin vefatı 2 ay kadar oldu galiba.

Vefatının üzerinden 1,5 ay geçti ama eminim ailen ve sevenlerin yokluğuna alışamadılar.
Bizler ise yaşam kavgasından fırsat bulup bir taziye başlığı dahi açmadık, kusurumuza bakma.
Şahsen tanışmasakta şu sanal ortamlarda, beyefendi adam gibi adamlar, saygıdeğer dostluklar ve paylaşımlar kalıcı olacak, onlarca sene sonra bile anılacak.

Diğerleri mi, ooooo çoktaaaaan unuttuk.

Huzur içinde uyuman dileğimle.

Vefatının üzerinden 1,5 ay geçti ama eminim ailen ve sevenlerin yokluğuna alışamadılar.
Bizler ise yaşam kavgasından fırsat bulup bir taziye başlığı dahi açmadık, kusurumuza bakma.
Şahsen tanışmasakta şu sanal ortamlarda, beyefendi adam gibi adamlar, saygıdeğer dostluklar ve paylaşımlar kalıcı olacak, onlarca sene sonra bile anılacak.

Diğerleri mi, ooooo çoktaaaaan unuttuk.

Huzur içinde uyuman dileğimle.

Hocam taziye başlığı açılmıştı:
http://www.motosiklet.net/forum/taziye/108007-_old_-nickli-mustafa-agabeyimizi-kaybettik.html

hadiyaaaa çok üzüldüm forumdan tanıyordum kendisini katkı yağ hakkında muhabbetimiz olmuştu :pale: çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın mekanı cennet olsun

allah rahmet eylesin bende elektronik hakkında problemim olmuş ona danışmıştım çok bilgili bir insandı keşke karşılaşıp sohbet edebilme imkanım olsaydı

önceki başlığada yazmıştım...kendisiyle hiç tanışmadığım halde-yardım severliğinden ötürü-çok kanım ısınmıştı...allah rahmet eylesin...

Bazı insanlar vardır hiç tanımasam dahi ilk bakışta kanım ısınır 40 yıl tanıyormuşçasına samimiyet hissederim Mustafa Abi'yi kişisel olarak tanımasam dahi fotoğraflarından iyi niyetini,samimiyetini,doğruluğunu hissediyorum,Allah gani rahmet eylesin ilk defa tanımadığım birinin ölümüne bu kadar içerledim,kalanlara sabır diliyorum.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
tanımadığım için seviniyor

tanıyamadığım için üzülüyorum

allah rahmet eylesin. aydın bilgili güzel bir insana benziyordu.

Super Moderator
Allah rahmet eylesin
çok iyi ve yardım sever bir insandı hastalığı aramızdan erken ayrılmasına sebep oldu
seni hiç unutmayacağız iyi yürekli mustafa abim mekanın cennet olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar