Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ekşi'den:
cevheri, buraları okuduğunu biliyorum. videolarını izliyorum. hakkında bazen entry girip geri çekiyorum. gazetecilik yapıyorsun. akp’ye koşulsuz itaat eden gazetecileri eleştiyorsun ama senin onlardan bir farkın yok be cevheri. gazeteciliğiniz birbirine benziyor. feto’yu bir kere eleştirdiğini görmedim. toz kondurmuyorsun. anlatsana, anadolu’nun temiz yürekli çocuklarını nasıl kirli planlarınıza alet ettiğinizi. cemaat ayağına nice zeki insanı zehirlediğinizi, dini referans gösterip soruları nasıl çaldığınızı anlatsana. anlat dinleyelim! soruları niye çalıyorsunuz dediklerinde, ateistler bir yere geleceğine, dindar insanlar gelsin diyerek allah üzerinden hırsızlığınızı nasıl meşrulaştırdığınızı bilmeyen mi var. saf mı sanıyorsunuz bizi. onca insanın emeğini çaldınız, kul hakkını yediniz. pırıl pırıl insanları siyasete alet edip meriç nehrinde boğdurdunuz. vicdanınız sızlamıyor mu lan. o çocukların vebali boynunuzda olacak. kaçıp gittiniz, hiçbir şeyden haberi olmayanlar ise, kimisi denizlerde boğuldu, kimisi işsiz aşsız kaldı, kimisi cezaevinde, kimisi ailesi dağıldı. ulan hala feto’ya toz kondurmuyorsun ya, ne diyeyim! kör olmuşsunuz. koşulsuz itaat etmeye devam et bakalım.
29
07.06.2021 01:41 filzof
Forumda da malesef siklikla rast geliyorum bu ciddi hataya. Bir insana soylemedigi ya da yazmadigi seyler uzerinden suclamada bulunulamaz. Bu konuda kendisine bir soru yoneltilmis de yan mi cizmis? Nedir? Varsa boyle bir sey OK. Ama yoksa sacmaliktan baska bir sey degil. Acikcasi adami cok da iyi tanimiyorum; sadece son zamanda videolarini izlemeye basladim. Ama entry'deki mantik bariz hatali.
Cemaatin yaptiklari noktasinda da Ahmet Donmez, cemaatin 15 Temmuz ve oncesinde isledigi suclari aydinlatan bir yazi dizisi yayinlamakta. Isin garibi herifi hem cemaatciler, hem de karsisindakiler linc etmekte.