MURRAT ve 1000RR

adaş hayırlı olsun darısı bütün motosiklet hayranı diger murat lara

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah birgün banada nasib olur inşallah..

Allah kazasız belasız güzel günlerde sürüşler nasip etsin. Süper makine abi ya. İçim gitti. Ah aaahhh. Biz bunları yolda görsek sevindirik oluyoruz sen sahip olmuşsun. Ne güzel yaa...

Moderatör (forrap)
CHAMPION, gaffar, siz bu hayırlı olsun için biraz geç kalmamışmısınız :cherry: sizden önceki en son mesaj tarihi Tarih: 2005-05-21, 00:25:54 :santa: :king:

güle güle kullan ,kasız belasız sürüşler,bide onu öle her her yerde park etme topluma açık yerlerde :pl: nazar deger :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum kazasız belasız kullanman ve en güzel anılarını kaydetmen dileğiyle... :rendeer:
:salut: gel kasım gell :pr:

hayırlı olsun murat yeni mi aldın :p

murat bu arada seninlede bağlantılar koptu şu benim olaydan sonra daha toparlaya bilmiş değilim ortalığı birde iş yoğunluğum fazla bu aralar ama en kısa zamanda sana gelmeyi düşünüyorum merak etme aramadan gelmem... :cherry:

invent'e hitaben "bundan iyisi can sağlığı" vay be bu geyik de tam yerine oturdu :pr:

Abi hayırlı olsun motorun manyak bişey ya darısı başıma ama hayal gibi valla

Allah kazalardan belalardan korusun ne koprasın şimdi be nazar deymesin aman.

Arkadaşım hayırlı olsun bende 2.el zx-6r veya cbr600rr almayı düşünüyorum bunlarda kaç yılından itibaren bu dijital göstergeler başladı mesela 99 veya 2000 zx-6r de varmıdır dijital ve sizce 600cc olarak hangi race yi tercih etmeliyim???
Teşekkürler.... :)

Süper Moderatör (BBRR)
murat kaçırmışız başlığı daha yeni gördüm güle güle kullan :rendeer:

speedrunner' Alıntı:
güzel makina valla ne diyeyim :) murat subaruyu sattınmı leyn sonunda bunda tek teker yaparsın artık demi görürüz :)

yaa birde ben şu yeni motorlardaki egzoz sistemini pek sevmiyorum ya yanda dahamı hoş duruyordu nedir ? fikri olan varmı ama daha şık duruyor dimi eksoz plaka altında olunca

ekzoz egzoz hepsi exhaust tan türemedir rahat olun .

speedrunner bu hali agzoz un çok daha iyi nedendir dersen keyiften oraya gitmedi ilk imkan bulduğunda altına kaçtı yalıtımla felan bir çok yanma o bu mahkemeler sonunda bu hali aldı .

kaç artçılın bacaklarında ütü izi gibi duruyor . ilk atlayan hemen bacağını yakar egzozla temas eder ki egzoz hiç ellenmemesi gereken bişi.

bizde bacak yanınca mahkeme beş kuruş vermez ama yurt dışında adamlar 200 milyon dolar senede bu tip mahkemelere para ödüyorlar yanık o bu yüzünden .

motor çok baba dikkatli kullan arkadaşım .

stenzaya katılmamak elde değil.
Bence şimdiki hali gayet güzel ve kullanışlı. :cat:

Anlaşılan Murat artık motoruyla gezmekten siteye bakmaya fırsat bulamıyor artık :)

O motor ben de olsa herhalde ben de bilgisayar başında geyik yapacağıma motorla dolaşırım... Ama benim motorum yok :(

hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürmeyi ve ben gibi motor tutkunlarına böyle alet nasip etisnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

kardes yeni gordum basligi hayirli olsun allah kazasiz belasiz kullanmayi ve bizlerede aynisindan almayi nasip etsin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :cherry:

Moderatör (forrap)
barisci26, Ben 1 sayfa önce dedim bu başlık eski diye ama dinleyen kim... :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar