Murat Oygur'un Mevlit Yemeği

Bayramın 3. Günü öğle Namazından Hemen Sonra Alt Kaynarcada Marmara Cad.bitlisliler Derneğinde Murat Oygur'un Mevliti Olacaktır .

tüm Tanıyan Arkadaşlarına Duyurulur.

Kardeşi Serpil:0505 4764186-87----0216 4917072---0532 5242529

serpil, kardeşim başınız sağolsun tekrardan. Allah (cc) mekanını cennet eylesin ianşallah. Allah okutacağınız Mevlid-i Şerif'i kabul etsin sevapları Murat Kardeşimize de geçsin. :rendeer:

Ben uzaklarda olduğum için bedenen orda olmayacağım ama inanın ruhen sizlerleyim kardeşim..:rendeer:

Mevlüdünüz şimdiden yerine ulaşsın İNŞALLAH....:cat:

Allah size sabır versin..Ve biz Murat'ı sevenlere..:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sanırım osaatlerde nejdetin mezarında oluruz,allah mevlidinizi kabületsin,allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin.

Nur içinde rahat rahat yatsın... Basımız tekrardan sağolsun !

bilmeyen bilgisi olmayan arkadaşlarımız için merhum için açılan bilgi başlığını aktarıyorum

Üyelerimizden Murat Oygur'u kaybettik. Başımız Sağolsun... - 20-08-2008, 13:39 PM

Maltepe'de tarfik kazası: 1 ölü

Maltepe'de, otomobil ile çarpışıp motosikletinden düşen 1 kişi, otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, 34 NPL 02 plakalı motosikletiyle kuryelik yaptığı öğrenilen Murat Oygur (33), E-5 Karayolu'ndan Kadıköy istikametine giderken, Murat G. yönetimindeki 34 BZ 8686 plakalı otomobil ile çarpıştı.
Yola düşen Oygur, Seyithan D'nin kullandığı 34 UKG 37 plakalı servis otobüsünün altında kalarak, olay yerinde öldü. Oygur'un cesedi, incelemelerin ardından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

başlığın 22.sayfasında kaza anında çekilmiş fotoğraflar merak edenler için mevcuttur

Allah Günahlarını Affetsin Mekanını Cennet Eylesin Canım Kardeşim Murat Oygur...

ben adresi aldim eger necdet abimizin mezarindan dönünce yetişebilirsem gelcem evim cok yakin kaynarcaya... tekrardan başimiz sagolsun

Allah Gani gani Rahmet Eylesin.. Yalova Gezisinde Beraberdik... Toprağı bol Olsn... Allah okutacagınız mevliti şerifi kabul etsin

GKN

istanbul dışında olmasam mutlaka gelirdim..
Allah mevlitinizi kabul etsin, gani gani rahmet olsun kardeşime..
huzur içinde yatsın..

mevlitinizi allah kabul etsin arkadaşlar uzaklarda olunca gelemiyorum ruhu şad mekanı cennet olsun

murat abinin ailesiyle tanışmayı çok istedim ama bir türlü cesaret edip arayamadım....

yaşadığınız acıyı tekrar hatırlatmak istemedim

allah dan bir mani çıkmazsa orda olacağım...

koskoca mt den gelicek kimse yokmu...
ailesine başsağlıyı dileyip,bir nebze teselli etmek isteyen kimse yokmu...
oysaki o buralardayken onlarca kişiyle muhabbet ederdi
onlarca kişiyle gülüp makara yapardı
nerde şimdi o insanlar...
nede çabuk unutulmuş....

gelip gelmemek kişinin tercihine kalmış tabiki,ben sadece içimden geçenleri söylemek istedim...

Son düzenleme:

GKN

gittinmi bora, nasıl ailesi falan toparlanmışlarmı biraz?

murat abinin ailesiyle tanışmayı çok istedim ama bir türlü cesaret edip arayamadım....

yaşadığınız acıyı tekrar hatırlatmak istemedim

allah dan bir mani çıkmazsa orda olacağım...

koskoca mt den gelicek kimse yokmu...
ailesine başsağlıyı dileyip,bir nebze teselli etmek isteyen kimse yokmu...
oysaki o buralardayken onlarca kişiyle muhabbet ederdi
onlarca kişiyle gülüp makara yapardı
nerde şimdi o insanlar...
nede çabuk unutulmuş....

gelip gelmemek kişinin tercihine kalmış tabiki,ben sadece içimden geçenleri söylemek istedim...

muratı hiç kimse unutmadı merak etme

erkenden gittim yapılcak bikaç iş vardı onları hallettim

valla zaman herşeyin ilacı,tahmin ettiğimden daha iyi buldum ailesini güçlü görünüyorlardı.... (tabi içleri kan ağlıyodur,ben bile hoca her murat oygur dediğinde ağlamaklı oldum...)

motosikleti oturdukları binanın alt katında duruyomuş,kaskını montunu falanda koymuşlar poşete onlarda motorun yanında...

telefonlarımızı alıp verdik kardeşi serpil ablayla,yapabileceğim herhangibirşey olursa aramasını söyledim,bende arayıp sorarım hatırlarını zaten...

yalnız babasıyla annesine her baktığımda onu görür gibi oldum inanılmaz benziyorlar murat abiye...

gönül isterdiki daha kalabalık gidebilmek... sağlık olsun...

GKN

bende bilecikteydim bugün 1 saat kadar oldu döneli, önceden haberim olsa ayarlardım mutlaka..
babasını defnedilirken görümüştüm, gerekten çok benziyorlar..
ne diyelim mekanı cennet olsun, bir sonraki mevlütte mutlaka orda olucam..

Allah kabul etsin Mekanı cennet olsun kardeşimin

öğlene kadar Necdet abiyi ziyaret
dolayısı ile öğleden sonrada çalıştım gelmek isterdim

İlerleen zamanda bir ziyeret gerçekleştireceğin inş

Allah ailesine sabır versin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar