Murat Göğebakan

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Tanirsiniz ya da tanimazsiniz.
Seversiniz ya da sevmezsiniz.
Müzigini begenirsiniz ya da begenmezsiniz.
Bunlarin bir önemi yok.

O çok ozel bir durumda olan bir insan.
Basardiklari ile evlatlari onunla ayni durumda olan bir çok anne babaya umut oldu isik oldu.

Bir çogunuz onun aslinda normal bir insan gibi olmadigini bilmezsiniz.
Ben de fazla detaya girmek istemiyorum.

Arkadasligini, candan ve içten dostlugunu paylasmis bir insan olarak, sanat camiasinda ona verdigim deger çok buyuktur.

Magazin programlarinda gorduklerinizin çok çok disinda çok baska bir insandir.

Biraz önce bir arkadasim aradi ve kötü haberi verdi.
Kan kanseriymis.

Aklim almiyor.

Bana sorarsaniz, bir insanin basina gelebilecek her kotu sey zaten bastan beri onun basina gelmisti.

Ama insanin kaderi ne yazik ki pesini birakmiyor.

Ogrendigime gore Memorial Hastanesindeymis.
Bu hastaligin en etkili tedavisinin moral oldugunu çok iyi biliyorum.
Onun sevenlerinin destegine ihtiyaci var.

Var midir yapabileceginiz bir seyler arkadaslar?
Benim de sizden haddim olmayarak bir ricam olsun.
Yaninda oldugunu hissettirebileceginiz, yasamasinin birileri için önemli oldugunu ona gosterebilecegimiz biseyler varmidir?

Bir seyler yapabilirmiyiz???

[YT]pJZbO9Xkccg[/YT]

Murat sen ölürsen, sarkilar aglar.
Bana bakma!
Ben zaten agliyorum.

Kendisiyle tanışma fırsatım olmadı elbet. Lakin sevdiğim saygı duyduğum birisidir. Kansere yaklanmış olması talihsizlik. Ama bende inanıyorum 15 Temmuzda sağ salim çıkacak hastanenin kapısından. Ziyaretçi alınıp alınmadığını bilmiyorum. Ama oraya gidip moral vermek isterim şahsen.

Sıradışı biri olduğunu hissediyordum,inşallah acil şifa bulur.Eğer ziyaretimiz için engel yoksa ben yanına gitmek isterim.Horoz abi eğer öğrenebilirsen buradan bilgi olarak yazabilirmisin?

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bir internet sitesi açın; insanlar girip mesaj yazsınlar, o da okusun.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
bir internet sitesi açın; insanlar girip mesaj yazsınlar, o da okusun.

Guzel fikir.
Zaten web sitesi var ama onun yerine herkesin katilimci olabilecegi bir blok hazirlanabilir.

Bunun disinda eger saglik için bir problem yoksa, hastane ziyareti de yapilabilir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben sana aşık oldum bir tanem ben seni böyle sevdim bir tanem hadi dön tut ellerimi bırakma beni böyle sen bir ömür boyunca...

Murat Göğebakan bugün sanatçıyım diye gezinenleri ile karşılaştırmak ona en büyük haksızlık olur...Onun iyileşeceğini düşünüyorum.. O hakkaten yorum yaparken şarkının içinde kaybolan bir sanatçı bir insan bu kadar mı içten söyler bir şarkıyı..Umarım yaradan onu bize bağışlar...:rendeer: Umarım son kalar değerlerimizden birisini kaybetmeyiz..:salut:

Şarkılarını severek dinlediğim ve karakterini çok beğendiğim bir sanatçı. Haberi duyunca gerçekten çok üzüldüm. Hastahane kapısına ziyarete gelmeyin bana dua edin yazdırmış. Ben de dua ediyorum. İnşaAllah eski sağlığına kavuşursun tekrar bizim kulaklarımızın pasını silersin.

Balabadi köprüsü parçasını yorumlayışını çok beğeniyorum. İyileş de tekrar dinleyelim. Allah (c.c.) Acil şifalar versin İnşaAllah.

Okyanusları akvaryuma sığdırdım...

Kuzey rüzgarlarını gönlüme...

Sen beni böyle bırakıp gitsen bile nafile...

Bir gün sende döneceksin bak...

Bir gün sende seveceksin...

Akşamların diasını, Yediğim ekmeği...

İçtiğim sigarayı,...

Bir yudum şarabı anarken....

Sein hayasız diyarlarda öyle beklerken....

Boşa geçip giden günlerin....

Akşamların kavgasında araken....

Umudumda umutsuzluğumda...

Boş diyarlarda beklerken...

Seni hayasız akşamlarda ararken...

Ve... Ben sana diyorum ki,....

BİRAN ÖNCE İYİ OL....

inşallah bir an önce iyi olursun ve sevenlerini daha fazla üzmezsin murat gögebakan...

ziyaretine gidebiliriz arkadaşlar biranönce bir organizasyon yapalım derim ben :rendeer:

Şarkılarını dinlerken duygulandığım,şarkılarını dinlerken beni titretebilen nadir sanatçılarımızdan birisidir.Şarkılarını adeta yaşayarak okur kendisi.Onun artık sevenlerine ihtiyacı var.Dualarımızı eksik etmeyelim.

İlk olarak haberlerde duydum ve çok üzüldüm.

Grip oldum diyerek hastahaneye gidiliyor ve sen kan kanserisin deniliyor.

Geçmiş olsun derken acil şifalar diliyorum.

NOT:Bildiğim kadarıyla kimseyle görüştürülmüyor. Yani ziyaretçi olarak gidilse bile içeri alınmama durumu var.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ziyaretçi kabul edilemiyormus arkadaslar.

Geçiş olsun İnşallah iyileşecek Bizde ona dualarımızla eşlik edelim...:rendeer:

Yüce Rabbimizden murat gögebakan ve tüm hastalarımız için acil şifalar diliyorum..

Süper Moderatör (BBRR)
horoz kardeşim çok üzüldüm inan bana ..
bi gün motorlarla buluşulur bu bi pazar günü olabilir

mesela sen şimdi bi başlık açsan duyurulara pazar günü istanbuldayım diye bi günlüğüne bile olsa geliyom desen bi pankart hazırlasak .. ülen feleği kaç kere çelmeledin gene çelmelersin yazsak 10- 20 motor gitsek hastaneye penceresinin baktığı bölümünde hastanenin açsak aşağıda pankartı . bence süper olur .. sen gelirsen en az 30 motor toplanır istanbulda ..gelirmisin sen ama ..

delinin biri kuyuya taş atarmış 40 akıllı çıkaramazmış .. attım len taşı kuyuya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar