Murat Çimen. Buyrun İçeri

Merhaba arkadaşlar belki aramızdan bu Adamı bilen vardır
motosiklet ile giderken bize yapılanları kamerasıyla çekip youtubeye atıyor bence videoları çok güzel sizede tavsiye ederim. İzleyince araç sürücülerine küfür etmemek elde değil. :)

https://www.youtube.com/user/droltube

Güzel bir kanal ancak adam dün ciddi bir kaza yapmış,bir araç sıkıştırıp kazaya sebebiyet vermiş,kendisinin sağ ayağında ciddi yaralanma ve ezikler varmış.kazayı yapan araç sürücüsü yakalanmış bu arada,kedisinede çok geçmiş olsun..

Güzel bir kanal ancak adam dün ciddi bir kaza yapmış,bir araç sıkıştırıp kazaya sebebiyet vermiş,kendisinin sağ ayağında ciddi yaralanma ve ezikler varmış.kazayı yapan araç sürücüsü yakalanmış bu arada,kedisinede çok geçmiş olsun..

Aynen hocam çok geçmiş olsun.
yakalanması güzel olmuş şaşırdım çünkü bizim polislerimizin çoğu tınlamıyor.

Kocaeli İl Temsilcisi
Kanalında bu yazıyı paylaşmış ;

Dün, 2. köprüde, bana çarpıp kaçan 34 BF 7814 plakalı araç yüzünden, şu an ayağımdaki bağlar yırtılmış durumda ve vücudumun değişik yerlerinde ezikler var. Bütün ekipmanlarım kullanılmaz hale geldi, motorun maşası yamuldu, sağ tarafın üzerinde 54 metre sürüklendim.

Kendisini yakalayan polislere teşekkür ederim, en kısa sürede bu katille mahkemede karşılaşmak için can atıyorum

Geçmiş olsun .

nerde bu adamın yanından ayırmadıgı camerası acaba kaza esnasında kanıt diye aldılarmı belki sonradan koyar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar