Multistrada 1200 - 2012 / 2013 alınır mı?

Multistrada , uzun yolculuklarda sizin aradığınız konforu sağlayabilecek bir motor değil hele yolculu hiç değil , konfor arıyorsanız o paralara Suzuki Vstrom , Honda Crosstourer , Triump Tiger yada bütçeyi yükseltip Africa Twin , BMW GS serisine bakabilirsiniz , yok konfor değilde daha sportif kullanabileceğim , güçlü , hafif , güzel görünen bir motor arıyorsanız Multi alınır..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok konfor değilde daha sportif kullanabileceğim , güçlü , hafif , güzel görünen bir motor arıyorsanız Multi alınır..
Daha sportif, daha güçlü, daha hafif istiyorsanız da Superduke GT :wiinkk:

MTS bence konfor ve sportiflik arasında başarılı bir denge kurmuş zevkli bir model.

Son düzenleme:
Daha sportif, daha güçlü, daha hafif istiyorsanız da Superduke GT :wiinkk:

MTS bence konfor ve sportiflik arasında başarılı bir denge kurmuş zevkli bir model.

SuperdukeGT ile Multi nin sınıfı çok farklı değil mi ? Multi kendi sınıfında en sportif makina , KTM nin 1050,1090,1190,1290 ADV modellerini kullandım Multi nin sürüşü ve akselerasyonu daha keyifliydi diye hatırlıyorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
SuperdukeGT ile Multi nin sınıfı çok farklı değil mi ? Multi kendi sınıfında en sportif makina , KTM nin 1050,1090,1190,1290 ADV modellerini kullandım Multi nin sürüşü ve akselerasyonu daha keyifliydi diye hatırlıyorum..

Superduke GT, Superduke'un sabit uzun ön camlı, daha büyük depolu, sabit arka yan çantalı touring versiyonu. Performansı Superduke 1290r ile aşağı yukarı aynı... ADV değil de uzun yol makinası. Goldwing gibi.

Superduke GT, Superduke'un sabit uzun ön camlı, daha büyük depolu, sabit arka yan çantalı touring versiyonu. Performansı Superduke 1290r ile aşağı yukarı aynı... ADV değil de uzun yol makinası. Goldwing gibi.

Goldwing gibi dediğin için açıp tekrar baktım , aynı motordan bahsetmiyoruz galiba :)

https://www.spormoto.com/ktm-1290-super-duke-gt/

iki tane yan çantayla Goldwing e benzetemedim ben , Ktm de Ducati de konfor öncelikli motorlar üretmiyor , sahip olduğum Suzuki Vstrom her ikisininde bütün motorlardan çok daha konforlu..

300 yapan uzun yol makinası mı olur ya :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Goldwing gibi dediğin için açıp tekrar baktım , aynı motordan bahsetmiyoruz galiba :)

https://www.spormoto.com/ktm-1290-super-duke-gt/

iki tane yan çantayla Goldwing e benzetemedim ben , Ktm de Ducati de konfor öncelikli motorlar üretmiyor , sahip olduğum Suzuki Vstrom her ikisininde bütün motorlardan çok daha konforlu..

MTS gibi asfalt disi kullanilabilirligi olmadigi icin yazmistim. Yani Goldwing gibi sadece asfalt makinasi.

Superduke zannedilenin aksine acaip rahat bir motosiklet. 10 saat boyunca araba koltugunda oturmaktansa SDR selesinde olmayi tercih ederim. Gun boyu yolculuk sonrasi eski motosikletlerimde yorgunluk hissediyordum. SDR hic oyle degil. O yuzden GT versiyonunu cikarmalarina hic sasirmadim. Sportif bir uzun yol icin gayet guzel bir tercih. Artci durumu hakkinda net fikir sahibi degilim ama.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ----------

300 yapan uzun yol makinası mı olur ya :D

Gucu yeter ama standart dislilerle 300'e kadar cikar mi bilemiyorum. Her halukarda makul hizlar degil bir naked icin. O hizlarda ruzgar viskozitesi bal gibi oluyor resmen. Saglam boyun kasi lazim :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O değil de ne olacak bu radarlar bu Eds'ler? Mts aldık diyelim ama takıldığın coğrafyada hız limiti 50

Mts de titresim varmiydi hatirlamiyorum bile nice uzun yollar yaptim hic yormadi. Konforda Bi vstorm bi gs degildir ama sirt dayamali arka koltuga oturan limuzine binmis gibi mutlu oluyordu.

Simdi aklimda sdr gt var. Daha hafif daha guclu. Ama oturus pozisyonu mts gibi degil severmiyim bilemiyorum. Test motoruda yok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar