Mulhacen Cafe 125 ve Terra Adventure 125

İki motor da çok güzel.Keşke servis ağı daha geniş olsaydı da korkusuzca alıp binebilseydik...

Bir arkadaşım terra diye başımın etini yidi ama bende beğendim şinci...

Burda tanıtılan Terra Adventure 125 modeli , oysa ülkemize gelen sadece Terra 125 modeli.
tbk_1980 , sana anlatmaya çalıştığım asıl makina bu

Şahsen test etmiş olduğum ve 125cc sınıfında çok beğendiğim bir makine. Ne var ki fiyatı çok yüksek.

Son düzenleme:
MULHACÉN CAFÉ 125 güzelmiş be renkli çizgilerimi hoşuma gitti...:)

sizce de terra modeli BMW nin yeni modellerini andırmıyormu? mesela f650 gsveya f800gs
ben gagalı görünce aklıma direk bmw geldi

abi türkiyeye geldimi bunlar ve fiyatları ne yönde bi araştırmak istiyorum

abi ben bu terraya aşık oldum şimdi araştırmalara koyuldum...

şimdi buldum... 8750 gibi deli bir rakamı var oldukça fazlaymışş hevesim kırıldı..

Son düzenleme:
derbi terra adventure 125cc

Varmı hiç alan ?

evet ben aldım 1500 kmde hemde harika ama bi sorun var arkadaşım gel bide benim 900 e bin dedi şidi ise satıyorum çizik yok sıfır ortalama 140km hız yapıyor yol zaten dayanmaz ha bide bu turuncu türkiyede 1 bende var siparişle geldi ;)

MULHACÉN 660 vardı, işte o güzel makinaydı, üzerinde xt 660 ta kullanılan makina vardı, çok beğendiğim bir modeldir.

evet ben aldım 1500 kmde hemde harika ama bi sorun var arkadaşım gel bide benim 900 e bin dedi şidi ise satıyorum çizik yok sıfır ortalama 140km hız yapıyor yol zaten dayanmaz ha bide bu turuncu türkiyede 1 bende var siparişle geldi ;)

kardeş günlerdir bu makineyi araştırıyorum ikinci eli falan varmı nasıl daha uygun ulaşabilirim diye,senin ilanada rastladım ama senin ilanda enteresan birşey var sıfır fiyatından daha pahalı bir rakam istiyorsun o 9000 tl yanlışlıklamı yazdın yıoksa full aksesuarmı satıyorsun...

kardeş günlerdir bu makineyi araştırıyorum ikinci eli falan varmı nasıl daha uygun ulaşabilirim diye,senin ilanada rastladım ama senin ilanda enteresan birşey var sıfır fiyatından daha pahalı bir rakam istiyorsun o 9000 tl yanlışlıklamı yazdın yıoksa full aksesuarmı satıyorsun...

kardeşim sen hangisine bakıyosun bilmiyorum bendeki türkiyede 1 tane var oda 4200 euro sıfırı ha plaka felan var motor 1500 km de bişe oynamaz fazla sıfır yani ok çin malı desen neseeee arkadaşım mal italyan ferco motor a gir turuncu olan pazarlık olur ama dediğim gibi ufak bişe ;) teşekkürler

Makina güzel ama beni aşar yaf." Her güzelin bir bedeli vardır " vardır ama; makul fiyatlarda bi bedeli olmasıda lazımdır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar