Mükemmel Bir Yağ

Arkadaşlar benim aygırın bakımı gelmişti,dün sabah itibariyle arkadaşın dükkanı'nın yolunu tuttuk yağını filtresini,bujisini debriyaj temizliğini vs vs tamamen bakımını yaptık ben biraz titizimde :) Neyse uzatmıyalım dünya devi Valvolinle ortak olan bir motosiklet yağı getirmiş Prista-Oil markası.10 w 40 benim aygıra 1700 gram koyduk 10 dakika çalıştırdık tekrar baktık eksikmi diye kontrolünü yaptık,size motorun sesinin ne derece değiştiğini anlatamam,o kadar rahat ilk hareket sağlıyorki şaşırdım kaldım eksozun sesi bile değişti daha önce gelseymiş keşke bu yağ :) Daha önce birçok marka yağ kullandım diğer motorlarımda ama bunun gibisi yok arkadaşlar adamların işi sadece yağ üretmek
TEKSTİL yağları
Makine dişli yağları
Yalıtım yağları
İşletme yağları
Gresler
Kompresör yağları
ben motosikletimde kullandım ve çok memnunum sizede tavsiye ederim arkadaşlar.işte bu da resmi.

ben yedek parça ve yağ işi yapıyorum
piyasadaki en ucuz ve kalitesi en düşük yağlardan biridir Prista (bulgar malı)
bence biraz uzak durun ;)
onun fiyatından biraz yüksek çok daha kaliteli ve markalı yağlar bulabilirsiniz

ben yedek parça ve yağ işi yapıyorum
piyasadaki en ucuz ve kalitesi en düşük yağlardan biridir Prista (bulgar malı)
bence biraz uzak durun ;)
onun fiyatından biraz yüksek çok daha kaliteli ve markalı yağlar bulabilirsiniz

merhaba
insanın psikoljik olarak kendini iyi hissetmesi pekala mümkün
bu motorlara ne oluyor bakım yapılınca yeni yağ kaliteli olmasa bile çok kaliteli gibi çalışıyor herhalde

bende de buna benzer bi durum oldu motorun hareketli yerlerini yağladım zincir hatta teker millerini gibi motorun son hızı 10 km arttı çokta yağsızlıkta ölüyo değldi ha

Sen yine dünya liderlerinden şaşma ,bu kadar araştırma geliştirme boşuna yapılmıyor,işte bu yüzdendir ki ARGE yapann firmaların ürünleeri de belli bir
fiyatın üstünde oluyor ama karşında daima bir muhatap bulursun.

Dünya devi Valvolinle ortaksa durup düşünmek lazım bence :cat:

Sen yine dünya liderlerinden şaşma ,bu kadar araştırma geliştirme boşuna yapılmıyor,işte bu yüzdendir ki ARGE yapann firmaların ürünleeri de belli bir
fiyatın üstünde oluyor ama karşında daima bir muhatap bulursun.

Size net adresini vereyim de inceleyin prista-oil.com.tr :cat:

Son düzenleme:
zaten motora yağ koyup 10. dakk çalıştırmakla yağ eksiltmez bir motor . zorlandığınıda ve yüksek hızda belli eder bunu.
şartlar zorlaştığında ortaya çıkar bu durum yani .
MATOR arkadaşım zaten bir motorun dişli zincir bakımını yaptığınızda temizlik ve yağlama işleminden sonra motorunuzun daha rahat yürüyeceği kesin.
pis bir dişli ve zincir buna engeldir ve son hızlarda 5-10 km etkilemesi gayet doğaldır

Yeri gelmişken sormak istedim. Motorum rodajı tamamlamak üzere, normal kullanımdan sonra park ettiğim yerde motor alt taraftaki 4 civatalı bir kapaktan yağ damlatıyor. 1 saatte 2-3 damla. Bu neden olabilir arkadaşlar? Zarar verirmi yoksa normalmidir?

Arkadaşlar benim aygırın bakımı gelmişti,dün sabah itibariyle arkadaşın dükkanı'nın yolunu tuttuk yağını filtresini,bujisini debriyaj temizliğini vs vs tamamen bakımını yaptık ben biraz titizimde :) Neyse uzatmıyalım dünya devi Valvolinle ortak olan bir motosiklet yağı getirmiş Prista-Oil markası.10 w 40 benim aygıra 1700 gram koyduk 10 dakika çalıştırdık tekrar baktık eksikmi diye kontrolünü yaptık,size motorun sesinin ne derece değiştiğini anlatamam,o kadar rahat ilk hareket sağlıyorki şaşırdım kaldım eksozun sesi bile değişti daha önce gelseymiş keşke bu yağ :) Daha önce birçok marka yağ kullandım diğer motorlarımda ama bunun gibisi yok arkadaşlar adamların işi sadece yağ üretmek
TEKSTİL yağları
Makine dişli yağları
Yalıtım yağları
İşletme yağları
Gresler
Kompresör yağları
ben motosikletimde kullandım ve çok memnunum sizede tavsiye ederim arkadaşlar.işte bu da resmi.

beni sakın yanlış anlama . gerçekten bu yağın 1 numara olduğunu idda ediyorsan yanılıyorsun.
Siz bu markanın bayiliğini falan aldınız gibi bir his uyandı bende sanki biraz reklam yapar gibi olmuşsunuz. bende böyle bir izlenim bıraktı bu topic

Dün akşam otobanda 175 km hıza çıktım makinenin sesi mükemmeldi,gündüz ise sürekli şehir içinde kullandım bakalım ne olacak diye motor sürekli dur kalk yaptığı halde ilk kalkışta hiçbir sorun yaşamadım ve motor ısınması gayet normaldi saatlerce dolaştıktan sonra yağ çubuğuyla yağa baktım tam olması gerektiği yerde duruyordu ve yağ cayır cayır sıcak değil gayet normaldi,tek kelimeyle mükemmel.

Valeo arkadaşım ben sadece motoruma koydum ama sen daha ilk mesajında panikleyip yağı kötülemeye başladın piyasadaki en kalitesiz yağ dedin biraz daha saygılı olalım lütfen,korkma bayilik falan almadım :) rahat olabilirsin.

Son düzenleme:
castrol ömrümde bi kere de shell kullandım.
maceraya gerek yok bence.

zaten motora yağ koyup 10. dakk çalıştırmakla yağ eksiltmez bir motor . zorlandığınıda ve yüksek hızda belli eder bunu.
MATOR arkadaşım zaten bir motorun dişli zincir bakımını yaptığınızda temizlik ve yağlama işleminden sonra motorunuzun daha rahat yürüyeceği kesin.
pis bir dişli ve zincir buna engeldir ve son hızlarda 5-10 km etkilemesi gayet doğaldır

dostum senı bı yerden gozum ısırıyo ama nerdenn neyse soyledıklerınde haklısın aferın :cat: :bounce:

işte mesajlaşmanın sevmediğim tarafı alel acele yazıyoruz kısacana falan ne anlatmak istediğimizi tam olarak ifade edemiyoruz. arkadaş ben hemen derse yetişmem lazım öğretmenim
1. si zannımca motorun yağ eksiltip eksiltmediğine bakmıyor yeterlimi diye bakıyor
2. si zaten motorda yeni ve hevesliyim zincir yağı gibi olağan yağlamalar yapılıyor ben hareketli ne varsa anların hepsinide yağladım mesela vitesin hareket eden yerleri , ön tekerin döndüğü mil gibi siz öntekerin döndüğü mili yağlıyormusunuz sürekli

işte mesajlaşmanın sevmediğim tarafı alel acele yazıyoruz kısacana falan ne anlatmak istediğimizi tam olarak ifade edemiyoruz. arkadaş ben hemen derse yetişmem lazım öğretmenim
1. si zannımca motorun yağ eksiltip eksiltmediğine bakmıyor yeterlimi diye bakıyor
2. si zaten motorda yeni ve hevesliyim zincir yağı gibi olağan yağlamalar yapılıyor ben hareketli ne varsa anların hepsinide yağladım mesela vitesin hareket eden yerleri , ön tekerin döndüğü mil gibi siz öntekerin döndüğü mili yağlıyormusunuz sürekli

hareketli ve oynak parçalar (ayaklık dahil) hepsini özel yağlarla yağlıyorum bunların. Race motor kullandığım için bunlarda ön mili yağlama gibi bir durum yok.
Macera aramayın arkadaşlar Markalı yağlardan şaşmayın derim.Bir motorun yağ eksiltmemesi o yağın iyi olduğu anlamına gelmez bunu mukayese etmenin bir çok yöntemi vardır bunlara bakmak lazım

Dünya devi Valvolinle ortak olan bir marka,benim aygır bu yağı çok sevdi arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim ayrıca arkadaşım Doblo arabasında bile kullanıyor distribütör kendi arabalarında kullandıklarını ve sonucun mükemmel olduğunu söylemiş.Adamların işi sadece yağ üretmek aslında böyle olmalı sadece o işi yapmalı firmalar neyi çok iyi biliyorsan onu yapacaksın sonuçta Valvoline dünya devi.

Son düzenleme:
dostum senı bı yerden gozum ısırıyo ama nerdenn neyse soyledıklerınde haklısın aferın :cat: :bounce:

benim gözüm ikinizide ısırıyor hayırdır....

Emrah benimde gözüm seni biyerlerden ısırıyo :)

bencede piyasada onca lider marka varken maceraya gerek yok...
bir markanın yan kuruluşu olması ve fiyatının da denk olmaması demek zaten baştan ikinci kalite anlamına gelir....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar