hee...MÜJDEE... Mondial Fİyatlarını düşürmüş...
ben de düşürdüm
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=2613621
hee...MÜJDEE... Mondial Fİyatlarını düşürmüş...
Fürek' Alıntı:kanka elinde patlar makine söylemedi deme...bana beleş vercektin akrobasi yapcaktım onla...yeni yetenekler adınaydı herşey...1000 liraya bul bir kekoş ver helal olsun sana...alırken düşünmedin şimdi satarken 40.000 kere düşünürsün nasıl satcam diye...:queen:
ben değil, el kaybeder.
bu fiyata bu motoru rüyalarında göremezler.![]()
acaba mondial ve bilimum çinli motorlar piyasa olmasa çok sevilen CıBıF 150 kaç para olurdu hiç düşündünüz mü?
@mete_han eğer daha pahalı motora binmek istemiyorsanız bırakın kim ne alırsa alsın. talep çok olan malın fiyatında talep enflasyonu olur.
ayrıca;
ciğeri sönmüş
ale:ikici el japona para bağlamak yerinde sıfır çinli alırım.
ale:
50 000 km de motora sıfır çinli fiyatı gibi fiyat çekiyorlar.
sıktı artık sizin bu çin japon muhabbetiniz
kim birşey alsam dese onu alma japon al nedir bu yaw ::angry2::::angry2::
parası olan japon alsın, olmayan binmesin diyin de olsun bitsin
ben de mondial vardı kardeşim gayette memnundum ama bu senin memnun kalacağın anlamına gelmiyor.
o çok sevdiğiniz japon makinaları da arıza yapıyor. onların 4-5- servis bakımı ile sıfır çinli motor alınıyor....
para ağaçtan toplanmıyor siz değil ama birçoğumuz evimizi bile zor geçindiyoruz japona para nerde
almayın kardeşim motor felan gerek yok otobüse-minibüse binin alacaksanız da fikir sahibi olanlara fikir sorun
papağan gibi her seferinde aynı lakırdıyı tekrar edenlere değil
ihtiyaca göre motor kavramı diye bir şey yok dostum...bizdeki olay şu...ben o tipleri sevmiyorum deniyor...ybr cbf innova beat kymco actıv125..ck125actıva için...mal sağlam diyosun tınlamıyolar...ihtiyac dediğin bizimkilerin cüsse meselesi...büyük duracak...shadow 250...jınlun 250 ler var ya...onlar iri duruyor onlar mest ediyor...kt 125 bile alan var yani sen düşün gerisini...bu kadar kötü motor seçen bir jeneraasyon...ha az paraya az köfte yokmu var...ama o köfteyi beğenmezsen alırsın Arorayı mondıyı servisle akraba olursun...şimdi 15-20.000 e gelip arıza vermemiş mondı yokmu var...ama istatistik olarak dikkate alınmaz...mondının her modeli aynen başka 15-20 modelde varmı var...stıckerlar farklı bilirsin...yani senin Doradoyu tek ayıran özelllik özgün tasarım olması...ama gördün işte hisse senedi gibi değeri düştü birden...geçen yaz kavuruyordu ortalığı şimdi yeller esiyor yanlışmıyım...
senın kullandıgın yamaha da çin malı !![]()
ben sağlamlık vedayanıklık konusunda yorum yaptım doğru süylüyon her 500 ytl si olan motor sahibi olmuş saygımız var ama çoğunun ehliyeti bile yok hemen hemen her gün bir iki kişiyi tirafikten alıyorum ehliyeten dolayı .ayrıyeten ilk defa senden duyuyorum çin maları sayesinde vestivaler düzen lendiyini ey vala dostum
sıktı artık sizin bu çin japon muhabbetiniz
kim birşey alsam dese onu alma japon al nedir bu yaw ::angry2::::angry2::
parası olan japon alsın, olmayan binmesin diyin de olsun bitsin
ben de mondial vardı kardeşim gayette memnundum ama bu senin memnun kalacağın anlamına gelmiyor.
o çok sevdiğiniz japon makinaları da arıza yapıyor. onların 4-5- servis bakımı ile sıfır çinli motor alınıyor....
para ağaçtan toplanmıyor siz değil ama birçoğumuz evimizi bile zor geçindiyoruz japona para nerde
almayın kardeşim motor felan gerek yok otobüse-minibüse binin alacaksanız da fikir sahibi olanlara fikir sorun
papağan gibi her seferinde aynı lakırdıyı tekrar edenlere değil