Müjdee !!! Benzine İndirimmm :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biz bi hafta once depoladik zarari dusun:queen:

arkadaslar akaryakit ulkemizde dovize($) endekslidir...ne zamanki doviz dusse akaryakitta her zaman duser...ama haftaya zam gelecek depolarinizi doldurun derim ben...

lütfü senin hayabusanın depoyu fulleyelim haftaya satarız :p

arkadaslar bosuna sevınmayın 1 ındırım 2 bımdırım yaparlar arkasından

Hmm cok guzel bı ındırım tebrık ederım :rendeer:

1 ay sonra ındırdıgı fıyatın 3 katı zam yapmassa bende bu sıtenın junıor lugundan ıstıfa etcem :) Adam 1 ındırıo 3 bındırıo :).

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yaa benzin bu fiyat olmasın varya ortalık tuningci 4 teker canavarlarından geçilmez heryer merter mc donalts gibi olur şahinler yine vorul vorul gezer ıyyy

Amcanın birine demişler ; "Amca benzine zam geldi." O da ; "Benim için fark etmez ben hep 10 liralık alıyorum" demiş. :mrgreen: Benim ki de o hesap, çıkar iner fark etmez.. :queen:

Turkmenistan da 50 litre benzinin toplam fiyati 1.15 YTL yani 1 ytl ye bir depo, biz ise 5 kurus icin gobek atiyoruz.Ne olacak bu halimiz ingiltereden sonra avrupada en pahali benzin bizde, devlet OTV adi altinda resmen harac kesiyor vatandastan. Garajda yatsin diye arac aliyoruz. Yola cikacagim zaman kac yakar diye hesapliyorum yolu ne kadar zamanda kat ederim diye dusunmem gerekir iken.

ne indirim ama ben hemen gidip bi 100 litre stok yapayım:pr:neolacak sanki bugün 5 düşer yarın 20 koyarlar.

ne soyleneni dinleyen ne yazilani okuyan cuhelaya az bile bu fiyatlar :cat: umarim daha da artar.

yazdıklarınız okunmaya değecek herkesin bilmesi gereken şeyler ancak biraz daha yumuşak olursak daha iyi olur topiğe yazan diğer arkadaşlar alınabilir..

topige yazan diger arkadaslar, kendilerinden once birileri bir seyler yazmislar mi baksalar ne benim 2. mesajima gerek kalacak, ne de ayni cumleleri 3-5 farkli kisi tekrar tekrar yazacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar