Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Hafif arazi, toprak ve bozuk yollarda sürmek için Cub türü bir motosiklet almak istiyordum. Yaptığım araştırmalar sonucu Altai tank x 125 in uygun olacağını düşündüm.

Zaten bozuk yollar için iç lastikli ve tel jantlı olması tercihimde etkili oldu.

Herkesin gönlünde ki motosiklete sahip olması dileğimle.

Hafif arazi, toprak ve bozuk yollarda sürmek için Cub türü bir motosiklet almak istiyordum. Yaptığım araştırmalar sonucu Altai tank x 125 in uygun olacağını düşündüm.

Zaten bozuk yollar için iç lastikli ve tel jantlı olması tercihimde etkili oldu.

Hayırlı olsun İsmet abim
Moğolistan rotası başlasın 😁

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Keyifli bir şeye benziyor. Güle güle, kazasız belasız, zevkle kullanın.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
İsmet amca hayırlı uğurlu olsun, bol bol gezmelerin olsun.youtubede içerik atmayı unutma sana zahmet 🙂
birde motosikletle ilgili inceleme videosu bekliyoruz 👍

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport

Üstat hayirli olsun 🧿

Keyifle ve güvenle kullan.

Ama ,

O ayakkabilar hic güvenli degil. Ciddi bir kaza yasadin hepimizden daha iyi biliyorsun ne kadar sikintili oldugunu. Hic günahin hatan yokken akilsizin biri gelir carpiverir , ne güzel ayakkabi disinda her ekipmanin var. Eminim botun da vardir. Aman ihmal etme bizi üzme.

Sevgilerimle

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Hayırlı olsun İsmet amca, Rabbim ağız tadıyla binip kullanmayı nasip etsin.

İsmet Abi hele anlat bakalım bu yaz nereleri gezeceksin? Plan olarak neler yaptın?

İlk Türkiye turu düşünüyorum. Çok iddalı olacak ama D 915 ten Bayburt, Of istikameti aklımda var. Kemaliye taş yolu da olabilir, Avrupa olmadan olmaz orada da nereye kadar gidebilirsem, arkadaşın biri Ümre dedi ona da manevi olarak hazır mıyım bilmiyorum.

Plan çokta bakalım hangisi veya hangileri nasip olacak.

Birde İnstagramdan anlık olarak rotayı paylaşmak istiyorum ama nasıl olacak pratik olarak bilmiyorum. İsteyen takip eder beraber gezeriz diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
Çok sağ ol. Tek korkum iç lastik olduğu için olmadık bir erde patlarsa ne yaparım diye düşünüyorum. Sen den bir taktik bekliyorum.

İyi günlerde kullanırsınız inşallah.

Çok teşekkür ederim.

Keyifli bir şeye benziyor. Güle güle, kazasız belasız, zevkle kullanın.

Sağ ol çok teşekkür ederim. Biraz kullandım bana da çok zevkli geldi, beklenmedik bir torku var, biraz asılınca gaza nerdeyse geri yapıştırıyor gibi me geldi.

İsmet amca hayırlı uğurlu olsun, bol bol gezmelerin olsun.youtubede içerik atmayı unutma sana zahmet 🙂
birde motosikletle ilgili inceleme videosu bekliyoruz 👍
Teşekkür ederim. Biraz kullanayım ondan sonra youtube de bir paylaşım yapmaya niyetim var.

Üstat hayirli olsun 🧿

Keyifle ve güvenle kullan.

Ama ,

O ayakkabilar hic güvenli degil. Ciddi bir kaza yasadin hepimizden daha iyi biliyorsun ne kadar sikintili oldugunu. Hic günahin hatan yokken akilsizin biri gelir carpiverir , ne güzel ayakkabi disinda her ekipmanin var. Eminim botun da vardir. Aman ihmal etme bizi üzme.

Sevgilerimle

Hocam çok haklısın iki tane botum var. Fotoğraf çekmek için kapının önüne çıktık, o telaşla oldu. Normal zamanda giyiyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar