MUJDE... KIM NEYE BINIYOR! Geldi ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar bir 10-12 gunlugune tura cikiyorum...bu forumu ve
[email protected]
email adresini takip ediyoruz.
Lutfen her turlu dilek, oneri ve eksik gedigi bize bildirin... :thumleft:

Herkesi davet edin katilmaya.
Hoscakalin simdilik.
DD

ya bisi anladiysam arap olayim . nereden ulasicagiz bu bolume . ban bir isik tutun arkadaslar.

haydut' Alıntı:
ya bisi anladiysam arap olayim . nereden ulasicagiz bu bolume . ban bir isik tutun arkadaslar.

Arap olmana gerek yok, oku yeter... :mrgreen:

Evet dostlar kollari sivayin bakalim...

iste adres:

http://mc.glowingeyes.net

hepinizi, ve motosikleti olan butun es dost tanidik tanimadik cevrenizi davet ediyoruz.

Hayirli ugurlu olsun hepimize....
---------------------------

...

Henuz motoru olmayan, pilyon (yolcu) durumunda olan onlarca can dostumuz var. Onlari da dusunduk haliyle. Bu konudaki proje de pek yakinda sinemamizda, ehemm, buralarda olacak.

Ve evet, calismayan eksik gedik, oneri vb. ne varsa

[email protected]

e emailleyin lutfen.

Tekrar tesekkurler...

Arkadaslar,

Kim Neye Biniyor daki sizlerden gelen ve bugune kadar topladigim ne kadar dilek, gorus, eksik gedik varsa tamamlandi.
Bilginize.

Bu demek degildirki 100% tamam...mumkun degil, yine bir seyler cikacaktir. Lutfen yazmaktan cekinmeyin, yardimci olun bu boceklerin bulunmasinda, sizin de katkiniz olsun projeye...

Eksik-gedik bildiren herkese tesekkurler.

DD

benim motosikletin modeli yoook...MZ ES 175/1
aslında MZ'in eski olan birçok modeli.....

DONALD BİR SEY SORABİLİRMİYİM BETA 350cc CROSS SPECYAL 2 ZAMANLI BU MOTOSİKLETİ KULLANAN VARMI HALA HATTA PARCASI VARMI BİR BİLGİ ALABİLİRMİYİZ....? :):)))):))

Çok onemli bir veritabanı oluşturuyorsun. Büyüdükçe önemi daha da artacak ve çok faydalanacağımız bir sistem olacak. Sonsuz teşekkürler DD. Veri tabanı oluşturmak kolay değildir. Elimizden gelen yardımı yapacağız. Hepimize hayırlı olsun. Ben motosikletim olmadığı halde sisteme gireceğim. Ne de olsa birgün olacak.

Bendede TVS scooter var.Listede tvs varmı bilmiyorum.Gerçi bunuda satmak üzereyim.Yaza kadar motorsuzum.O zaman kayıt olayım.

Son düzenleme:
Motosiklet Bilgileri eklenirken Plakalar da eklensin yolda görüp plakasını okuyup ama tanısmak için durup da konusamadığımız kişileri plakasını yazarak bulup tanısabilir ve konusabiliriz bunun ısrarla koyulmasını istiyorum Donald Amca :cat:

2004'te açılmış ve artık patlamış bir site sanırım bu herhangi bir şekilde çalışmıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar