Yav bir önceki ara yoldan girmişim zahirale:
ale:
Çay bahçesindekiler rüya görüyomuş gibi baktılar bizeale:
En fenası aradan geçerkene okeycileri sandalyelerinden kaldırmak zorunda kaldım, Pardon dedim amaale:
MTM, İlklerin, Enn lerin süfer gurubu:rendeer::rendeer::rendeer:
Siz Çınaraltına geldiğinizde Mete "hemen yer ayarlamam lazım!" dedi,direk deniz kenarındaki masalara yöneldi.Baya bi gelmeyince insanları denize atıyo diye düşünmüştüm:mrgreen: ama nazik insanmış vesselam.İç kısımda bulduğumuz masalarda güzeldi be:cherry:...
bi baktım muzo üstad daldı dedim bi bildiği vardır
Muzaffer harbiden süpersin yine.Bomba yorumlarını koymuşsun fotoğrafların altına.Ama şuda gerçek ki biz yemeği yemiş kalkıp giderken senin tavuklar bembeyaz yatıyorlardı mangalın üstünde.Hatta aralarında hala gıdaklayanlar bile vardıSende gıdaklayanları duyunca biraz fazla pişirmişsin sanki
İşi garantiye almak için :cat: Ama yinede süpersin MTM...
kanka sorma karşıyı hiç bilmem bilirsin...bi baktım muzo üstad daldı dedim bi bildiği vardır bende daldım...sonra bi baktım çay bahçesinin orta yerinde motorla buldum kendimi...:queen: geri dönüş yok ileri gidiş yok...ale: baktım ilerde muzo abi sandelyede oturanları kaldırıyo falan...:mrgreen: bende çaresiz arkasından yol aldım...rahatsız ettiğimiz çay bahçesi sakinlerindende özrümüzü diledik ve normal yola çıktık nihayet...neyse acı bi tecrübe oldu benim için...
![]()
muzaffer abi metehan motosiklet almayı gazlama konusunda yüksek lisans yapmış bi arkadaşımızdır...ha bire verir gazı...başka bişey yok yani icraat falan...ama bende karşı atağa geçmedim değil hani kendisine CBF250 alması konusunda gazı veriyorum bu aralar...![]()
Metehanım Handrosum :cat: Gurtaracan demi beni bu hayattanale:Maksusçuktan demiyon değilmi yavv:queen::queen:
uzun zamandan berı mt nın gezılerıne katılamıyordum ısten dolayı sagolsun mtm grubu bana sahıp cıktı tekrardan yesıl sahalara donus yaptık :cat:
gercekten cok keyıflıydı hem mt ye hemde mtm ye tanks:bounce:
bu arada ben hayatımda boyle bı sey gormedım ıgne atsan yere dusmeyecek durumda olan cay bahcesıne sen motor grubu olarak gır:queen::queen: ve adamları okey masasından kaldır :queen: ve adamların dumur pozısyonundan napacaklarını sasırarak sandalyelerını cektır ve gıt :queen::queen:
bana anlatsalar ınanmam ama gozlerımle gordum be kardesım
cok yasa mtm
Metehan Foresight gelmez Muzo'ya.O ufak makina seviyo.Bende başta çok gazladım büyük al diye ama oda haklı,şehiriçinde onlarda büyük kalıyor.
Anaaa!.. Mete muzo'ya motor alıyo iyimi?:silentaha haber yok ama olursa hayırlı olsun diyorum.:cat:
uzun zamandan berı mt nın gezılerıne katılamıyordum ısten dolayı sagolsun mtm grubu bana sahıp cıktı tekrardan yesıl sahalara donus yaptık :cat:
bu arada ben hayatımda boyle bı sey gormedım ıgne atsan yere dusmeyecek durumda olan cay bahcesıne sen motor grubu olarak gır:queen::queen: ve adamları okey masasından kaldır :queen: ve adamların dumur pozısyonundan napacaklarını sasırarak sandalyelerını cektır ve gıt :queen::queen:
cok yasa mtm
cok yasa mtm
ya ya ya şa şa şa:flower: MTM MTM çok yaşa....benide aralarına kabul ettikleri için buradan MTM yönetimine sonsuz teşekürü bir borç bilirim
Saygılarımla........::alkiis::
kaan beyefendiliğiyle her zaman örnek bir insan zaten...kendisiyle 2005 lerden aynı ortamlarda bulunduk...ben hoşgeldin demiyim tanışıyoruz çömezler desin artık...:queen::bounce:
bknz...çömez üye...buraki77...havacımuzo:cherry:
Hocam aramıza katılman bizleri de çok mutlu etti. Çınaraltı olayına gelince 2 sebebi var.
1. Motor sevgisini insanların içine aşılamak için onlara marka model olsun diye bir show yaptık bakın görün burnunuzun ucundan bile geçeriz diye
2. Bizi orada bekleyen büyük üstad "Ümmet Perkitan" a bir bakıp çıkacaktıkO da görsün bizim motor sevgimizi diye motor üstünde geçiş korteji yaptık kendisine saygımızdan
Bu arada bende güneş gözlüğü vardı bir baktım heryer karanlık alıştığımda çoktan yarı yolu girmiştim arkadan patron (bu olay sonucu motor sevgisi oluşan) devam et devam et arkadaşların geçemez sen geçersin dedi ben de o gazla tek teker geçi verdim :bounce:
Bilooda eskiyim diye sevinir ama ilk buluşmasında Nargilede bende vardım...yani aktif değildi...ama eski üye naparsın işte...forum içerisinde mesaj sayıları ve üye giriş tarihlerine göre muameleye tabi olmak isterim...ayrıcalık isterim kardeşim...![]()
Demiyim demiyim diyorum zorla söyleteceksin beni... lakaplarını biliyorsun bu sitede. Ayrıca yeni eski fark etmez senin motor buraya park etmez. İcraat adamıyın diyorsun ortada bir icraat yok saol benim için de muzo içinde başımız sıkıştığında yardıma koşuyorsun ilgileniyorsun ancak nerede senin Bolu Abant, nerede Bursa İskender.....:farao:
Cevap bekliyorum. Sonra senin patronun çorapları gibi olmasın![]()