muhabbet kuşu almak istiyom yardım edersenız

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muhabbet kuşu alacam kuşun rengi cinsi ve sağlıklı oldugunu belirten özellıkler nelerdır? :) erkek mmi dişimi alayım? hade bakem cevabınızı bekliorum :mrgreen:

Hollanda mı çekoslavakya mı ne 2sinden biri makbulmuş almışken 1 aylık al 1 aylık olduğunu başındaki çizgilerden anlıcan siyah çizgiler oluobidişi bi erkek al 30 liradan başlıo 60 a kr gidio çekoslavaklar daha iri oluo hoş gözükmüo bide çıçıçıçıçı die ses çıkarandan alma artık şansına kalmış biraz da:)

Muhabbet kuşları çok narin hayvanlar.Çabuk ölüyorlar:salut:4 tane kuşumu kaybettim,yaş 10-11 civarı.Psikolojim bozulmuştu...Şeytan kulağına kurşun 7 yıldır "mınçıka" adında bir kedim var:cherry:Kedi derim başka bir şey demem...Adamın tam gözünün içine bakarlar,hele o miyavlamaları yok mu:cherry:

bende vardı muhabbet kuşu, erkek koyu mavi boynundan yukarısı beyaz, beyazın başlangıcında 6tane simetrik yusyuvarlak leke vardı :) kolye gibi... boncuk'tu adı rahmetlinin 9 sene falan yaşadı, yiğit kuştu koparırdı tuttuğunu :)

demem o ki hiç de narin değildi yani :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bugun pet shopa gittim elinde yavru kuş olmadıgını süyledi ne zaman gelır dedım cumartesı dedı bende cumartesını beklıycem :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar