muğlanın bilinmyn cennetinden herkese merhaba

Hoşgeldin kardeş.
Elbette tüm bu güzellikler hepimizin ve mutlaka görmeliyiz ama adabıyla görüp,bozup kirletmeden ister geri döneriz ister yerleşiriz.
Evet o bölgede yaşayan yerli halk orayı seviyor olabilir ama topraklarını yabancılara sattıklarına göre parayı daha çok seviyorlar,o zaman da bişey söylemeye hakları olmuyor.
Umarım sahip olduğumuz değerlerin farkına varıp,iş işten geçmeden sahip çıkarız.

hoş bulduk açıkyol.bende belirtmiştim bu konuda mütessir olduğumu.
ayrıca açıklama gereği duyuyorum.muğla çevre koruma il müdürlüğü köyceğizde bulunmakta.bu yüzden köyceğizde 3 kattan fazla kat çkamıyoruz.3 kat üzeri sadece resmi dairelerde izi veriliyor.yani betonlaşma minimum.köyceğiz dünyada sadece kuzey amerikada ve türkiyede muğla marmaris ve fethiyede yetişen günlük ağaçlarına ev sahipliği yapıyor.bu yüzden ormanda kesiim yapmak yasak.işbu yüzden tamamen doğal kalmayı başaran nadir ilçelerden

cok ozur dılerım beklı de su degıl mı doogal guzellıklerı korumanın tek yolu bana gore yapılasmaya kesınlıle bı sınır getırme degılmıdır.bunu en fazla buyuk sehırlerde yasayanlar bılmelı aksı takdırde ne olacagını bızden ıyı bılmelerı gerekmekte degılmısımdı gulluk korfezını ele alalım bu yapılasmaya daha ne kadar dayanabılır gulluk un yerını bılmeyenler harıtada bakabılırler.kucucuk bı korfez gorecekler bu krfezın neredeyse tamamı yapılasmak uzere korfezın kuzeyı yani kıyıkıslacık cevresı sit alanı ıdı bundan 7 8 sene oncesıne kadar bılmıyorum nedendır sit ten cıkardılar bu kadar yapılasmanın sonu nereye varacak eger bu hızla yapılasma surerse sadece evsel atıklar korfezi buyuk bır foseptige cevırmeye yetebılır su anda gulluk bı arıtma tesısıne bıle sahıp ndegıl ben bı gulluk lu olarak ınanın cok usuluyorum kaldıkı ınsanlar olarak zaten urettıklerımısı tuketırken ne kadar dıkkatsızız hepımız bılıyoruz en azından tuketımımıze dıkkat edebılırız.tuketırken barı dıkkatlı olalım lutfen.mumkun oldugunca ambalajlı yıyecekler almayın.soylenecek soz cok fakat ceremeye verecek para yok.

hasan kardeş bu konuda hemfikiriz.isteyen arkadaşlar ilk sayfadaki 6. resime dikkatle baksın anlatmak istediğimi anlayacaksınız.

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla) ::gazete::

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

hoşbulduk arkadaşlar.cenk3207 umarım yolunuz düşer bu şubatta vatani görev için 15 ay yokum şubata kadar tüm mt lerin başımın üzerinde yeri var.elimden geldiğince yardımcı olurum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar