Muğla'da Tecrübeli Bir Motosiklet Kullanıcısı Arıyorum

Arkadaşlar Hepinize Merhabalar

İzmir'de üniversite öğrencisiyim. Çocukluğumdan beri motosiklet tutkunuyum ama üniversiteye geçene kadar çok az motor sürme şansım oldu.

İstediğim motor Regal Raptor DD250-9, İzmir ve İstanbul olmak üzere iki ilde de bana uygun bir motor buladım.

Alış masrafları dahil 3000-3200 Tl bütçem var.

Muğla Köyceğiz'de alabileceğim bir motor var ama dediğim gibi motor üzerinde pek deneyimim yok bir kaç kere Kanuni Seyhan 250 sürdüm o kadar.

Aradığım deneyimli ağabeyimizden bana motorun temiz olup olmadığını ( Muğla'da bildiği bir usta varsa götürmek ) ayrıca motor alınırken noterde bana eşlik etmesini ( çok gerekli değil ama dediğim gibi ilk motorum olacak deneyimsizlikten dolayı bir hata yapmak istemiyorum ) istiyorum.

Dönüşümü yavaş yavaş tehlike almadan yapmayı düşünüyorum.

Yardımcı olacak üyelerimize şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,

Bodrum olsaydı sana yardımcı olur, hatta alışana kadar bir gün misafir ederdim.Birde motora alışmak dışında bu soğukta yavaşta olsa hangi ekipmanla oraya kadar gideceksin?

Kardeş bu gruba faceden derdini yaz, Yardımcı olan olur mutlaka.

https://www.facebook.com/MuglaMotosikletKulubu?fref=ts

Motosiklet deri ceketimi daha önce almıştım zaten gitmeden önce kaskımı da alırım.

Birkaç yıldır kullanamadığım A2-B ehliyetim de mevcut.

Facebook grubu için teşekkürler, yazıyorum hemen.

---------- Post added at 13:23 ---------- Previous post was at 13:02 ----------

Ayrıca motorun 2007 den beri vizesi yokmuş vize yaptırma masrafı ne kadar olur toplam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar