[Muğla - MT]

Selam Dostlar Uzun Zamandır Kayıptım Kendimi Buldum Sonunda Sanırım Yarın Için Gezi Var Nedir Plan?

Kaptantıger Selam........
Uzun zamandır görünmüyordun. Yarınki gezi planı Meşhur tost çumuzda sabah kahvaltısı ondan sonrasını allah bilir.:queen: Herneyse detayları arkadaşlar bildirir. Benim motorda zincir problemi var onu haletmeye çalışıyorum. Halledersem yarın sabah saat 10.00 da tost çuda görüşürüz. Selamlar.:bounce:

Tamam arkadaşlar saat 10.00'da tostçuda buluşalım.Dalaman Ortaca ekibi saat 09.15'de Ortaca halinin orada(her zamanki yerde) buluşalım. Lord Alperin bende telefonu yok ulaşabilirsen haber eyle. Emre motorun olmazsa artçı olarak alırız seni. Araman yeter.

MUGLA MT ye selamlar ben tekırdagdan 2 ay once tasındım fethıyeye en kısa zamanda aranıza katılmak ısterım saygılar hepınıze

erman kardeş hoşgeldin aramıza
ve maalesef bu üzücü haberi vermek zorunda kalıyorum :
arkadaşlar uzun bir süre muğla dışında olcam
aynı zamanda da offline :pale:
en kısa zamanda görüşmek üzere
şimdilik hoşçakalın

Son düzenleme:
Haydaaa nerelere gidiyorsun.Pazar günü hiçbirşey söylememiştin.Ne güzel geziyorduk haftasonları.

Muğla MT t-shirt'lerini geçen yıl Vatanoğlu kardeşimizin gayretleriyle yaptırtmıştık. Uzunca bir zamandır Vatanoğlu uykuda.

Yorgun kardeşim biz dipdiri ayaktayız.Geçen hafta Belen kahvesi yaptık.Bu hafta mola verdik, haftaya bakacağız artık.Muhtemelen Fethiye falan yaparız. Buradan gezi ilanını duyururuz.

slm muğla mt

geri döndüm ve yeni motorumun dizaynıyla minik kuş biraz uğraştırdı maddi manevi olarak ama atlattım,anlıyacağınız ben hazırım ve sizden gezi planlarını bakliyecem...

bu arada selim nereye gittin bilmiom ama üzüldüm,kısa zamanda dönmen dileğiyle...

bu önümüzdeki haftaya bir fethiye planı yapalım kral mezarlığı falan...
sizde planınızı söyleyin planlayalım günüde herkeze uygun planlayalım..

Düşünce güzel ama ben derimki bu kısa günlerde uzun boyutlu gezilerde biraz zorlanabiliriz. Bizim Marmaristen Fethiyeye gelmemiz baya zor olabilir. Yinede siz bilirsiniz. Planları hafta ortasında yine tartışalım. :bounce:

Haber 1 :) Zeyna kardeşimiz yeni motor almış ona bir hayırlı olsun diyelim derim.:queen:
Haber 2 :) Hafta sonu hava durumu yağışlı gibi görünüyor ne yapacaz ?:salut:
Dip not :) Ortaca tarafındaki arkadaşlar. Bana 1 adet hava filitresi ve yağ filitresi lazım. Marmaristeki fiyatlar çok yüksek. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Motor Cinsi Kymco venox 250 cc.:bounce:

Son düzenleme:
Arkadaşlar pazar günü çalışıyorum.Cumartesi Fethiye-Öludeniz taraflarını bir turlayalım diyorum.

Emre yeniden hoşgeldin aramıza.
Yorgun yarın ortaca'ya gidebilirsem bir fiyat araştırması yaparım.
Zeyna'yada yeni motoru hayırlı olsun.Şöyle bize takılıp biraz yol yapması lazım,radaj falan ister şimdi motor.

Yorgun48 yağ filitresi 11ytl, hava filtresi 28ytl. Elleride şu an yokmuş ama siparişle getirebilirlermiş. Senin telefon bende yok, arayamadım. Servis Ortaca güçlü motor tel:0252 2825272.Bu numaradan görüşüp konuşabilirsin. Senin için almamı istesen alırım.

Son düzenleme:
Cumartesi gezisine katılmak isteyen arkadaşlar, saat 10.00'da Dalaman atakent kavşağında buluşalım,Göcek'te kahvaltı, Fethiye'de sahil yolunda yürürüz biraz, sonrada Ölüdeniz yaparız.Yağış beklenmiyor.

Son düzenleme:
Banro; 1 adet yağ filitresi ve 1 adet hava filitresi siparişi veriver eğer sana ters gelmezzse selamlar:bounce:

Yorgun48 yağ filitresi 11ytl, hava filtresi 28ytl. Elleride şu an yokmuş ama siparişle getirebilirlermiş. Senin telefon bende yok, arayamadım. Servis Ortaca güçlü motor tel:0252 2825272.Bu numaradan görüşüp konuşabilirsin. Senin için almamı istesen alırım.[/QUOTE]

Yorgun yarın tekrar konuşur sipariş veririm.Özelden telefon numaranı verirsen arayıp haber veririm.

Selam Muğla MT. yine sessizliğe büründü herkes. Hadi biraz canlanın gezi olmasa bile iki satır birşeyler yazın.:silent:

Banro tel no :0.532.2512175 :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar