[Muğla - MT]

olm benim baldızın düğünü var pazar günü. millet teröre dur diyo bizimkilerde davullu zurnalı düğün yapıyo :farao:

olmadı salı günü marmarise geliriz selimle yada perşembe :wiinkk: bu seferde sen bizi ağırla bakalım bora bey :p

düğünü varsa yapacak tabi adam düğün tarihi kaymaz.

gel valla ağırlarız yeterki sen alıngan:pale: olma

düğünü varsa yapacak tabi adam düğün tarihi kaymaz.

gel valla ağırlarız yeterki sen alıngan:pale: olma

:silent: o nedemek? nezaman alınganlık yapmışım ben? :salut: ben ve alınganlık :farao:

şaka biyana önceki kadar görüşemediğimiz için alınganlığın yeri yok bora bey. zaten haftada toplasan 1 defa görüyorum ondada alınganlık yaparsam ...t olayım :wiinkk:

tabi şaka bi yana doğru haklısın zaten topu topu 1 kez görüşüyoruz ondada tadını çıkarıyoz zaten

Pazartesi sabahı Ankara'ya gidiyorum.20 gün buralarda yokum.Dönünce görüşmek üzere.

Pazartesi sabahı Ankara'ya gidiyorum.20 gün buralarda yokum.Dönünce görüşmek üzere.

abi sna hayırlı yolculuklar. gelince muhakkak görüşelim.

bu arada arkadaşlar bundan 2 hafta sonraya bi camping planlıyoruz. gelişmeleri burdan yazarız. katılmak isteyen herkes katılabilir. zamanı herkeze yani çoğunluğa uygun bi zamana yapacaz. yanlız katılabilecek arkadaşların buraya yazması lazım. ona göre bi plan yapılacak!!!

katılımları bekliyoruz! ve daha aktif bir mugla mt istiyoruz artık. ne bu ya herkez kendi kabuğunamı çekildi?

hadi artık kendinize gelin. millet deli gibi gezerken biz öööle durmöuş birilerinin bişiler yapmasını bekliyoruz.

ben de geldim de biraz geç gelmişim. ben marmaristen inanç
yamaha tt 600 enduro. satılık bu arada fiyat 5000 bu ara satılırsa yeni makina alıcaz endurocu kardeşlere duyrulur [email protected] dan bana ulaşabilirsiniz.

abi sna hayırlı yolculuklar. gelince muhakkak görüşelim.

bu arada arkadaşlar bundan 2 hafta sonraya bi camping planlıyoruz. gelişmeleri burdan yazarız. katılmak isteyen herkes katılabilir. zamanı herkeze yani çoğunluğa uygun bi zamana yapacaz. yanlız katılabilecek arkadaşların buraya yazması lazım. ona göre bi plan yapılacak!!!

katılımları bekliyoruz! ve daha aktif bir mugla mt istiyoruz artık. ne bu ya herkez kendi kabuğunamı çekildi?

hadi artık kendinize gelin. millet deli gibi gezerken biz öööle durmöuş birilerinin bişiler yapmasını bekliyoruz.
Biz warız abi .................

sevgili kardeşim şahin merhaba . Haberlerini aldıkça seviniyoruz bizi habersiz bırakma. sağlıcakla kall.:rendeer:

evet şahinim görüşelim boyle olmuo topic konusuna gelince akışına brak ben oyle yaptım :D kasmıyorm ..

yeni gezi yazısı bölümde açıldı.aramıza hoşgeldin en yakın zamanda tanışmak dileklerimle örneğin haftaya:cat:

evet arkadaşlr haftasonu hepbirlikte konaklamalı bir fethiye turu yapalşım.Katılmak isterseniz ben her şekilde yardımcı olacağım.

şu anki kaba planımız şöyle.Cumartesi öğleden sonra konaklama yerine gidip balık pazarında sohbet yemek pazar günü ise fethiye kayaköy-göcek ve çevre turu planı olacak.

gelmek isteyen arkadaşlar parmak kaldırsın bakalım....gezimize tüm üyelerimiz davetlidir.hem tanışma hemde eski üyelerimiz ile kaynaşma gezisi olacak.

hadi bakalım yeni üyeler mesaj yazıp yazıp kaçmak olmaz faaliyete geçelim.Emin olun devamını arayacaksınız:mrgreen:

Arkadaşlar konuyu Duyurular bölümüne açtım oradan devam edelim.konu moderatör onayından geçtikten sonra tabi:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar