[Muğla - MT]

hey be altarnatife bak yorgun 48 abim görüyon mu kimse sana böle seçenek sunmaz bak

yapma ya abi bened bi denem yapim diyodum arabaylan 1 saate geldim bide motorlan deniyim diodum ama bakalım artıkın bi çaresine gece karanlığında kims egörmez beni belki :queen:

Son düzenleme:
seçenek çok yorgun abi....sen yeterki yol arkadaşı iste

kaptan aman sende dikkatli ol.hızlı gelsen 10 dk erken gelirsin.riske etme hiç

vay vaayy gezi planları konusulmaya baslanmışş ...
ee yakısır mes aabimi , ahmet abileri bi zyaret zamanı gelmişte geçmişti bilenik...
baya yorduk onları ama ben gelemiom malesef :salut: :salut:
konyadan yazıom su an ..pazartesiye kadar burdayım..
konya mt ıle ırtıbata geçip onlara takılcam haftasonu sattım mugla mt yi :queen: :queen:

mugla mtyı satmak mumkunmu yaa damarımızdaki kan mugla mt :p:p

vay vaayy gezi planları konusulmaya baslanmışş ...
ee yakısır mes aabimi , ahmet abileri bi zyaret zamanı gelmişte geçmişti bilenik...
baya yorduk onları ama ben gelemiom malesef :salut: :salut:
konyadan yazıom su an ..pazartesiye kadar burdayım..
konya mt ıle ırtıbata geçip onlara takılcam haftasonu sattım mugla mt yi :queen: :queen:

mugla mtyı satmak mumkunmu yaa damarımızdaki kan mugla mt :p:p

illegal kardeşim Bodrum da seni de görmek isterdik ama napalım...başka sefere kısmet...kendine iii bak.Sevgiler:queen:

ayçe ablanın gözü üzerimizde artık.hoşgeldin ayçe abla namını yürüteyim hemen.

(tanışma bölümüü okuduktan sonra:pr: )
abla döveyimmi hepsini

Son düzenleme:

mes

arkadaşlar bırakın Ayçe'yi kutlamayı da son durum nedir?Onu sööleyin:queen: burada organizasyon yapıyoz dii mi?:queen: :queen: :queen: kesin liste ne durumda?

arkadaşlar T-Shırt larda tek tek nıck yazıldığı için az sayıda yapılamadı ama bu hafta sonu tüm yeni katılan arkadaşların nıck ve bedenlerini aldıktan sonra haftaya hazır olacak. bayrak direğine gelince,bugun kendime bir tane deneme amaçlı yaptım.15 ytl.beğenirseniz haftaya onlarıda tamamlarız.

amanda aman kimler gelmiş :cat: :rendeer: ayçe hoş geldin.bu hafta sonu ıslatacak birşey daha bulduk:queen: :queen:

Son düzenleme:
21/22 NİSAN BODRUM GEZİ PLANI

21 Nisan Cumartesi

18.00 Bodrum Torba kavşağında buluşma
18.15 Torba da “Jungle Apart” oteline giriş. Ücret: TV ve klimalı odalarda kişi başı 15 ytl
19.30 Akşam yemeği için hareket
20.00 Yahşi Tenis Kulübüne varış ve akşam yemeği
Akşam yemeği:
ordövr tabağı
Sigara böreği
Salata bar
Köfte veya ızgara tavuk
Krem karamel
Yemek bedeli kişi başı 15 ytl olup herkes içtiği içkiyi ayrıca ödeyecektir.

22 Nisan Pazar

09.30 Torba otelden ayrılış. Bodrum yarımadası kuzey sahil boyunca kahvaltı yerine hareket.
Gölköy, Türkbükü, Gündoğan, Yalıkavak, Gümüşlük
10.30 Gümüşlükde kahvaltı. Kişi başı 10 ytl
12.30 Kahvaltıdan hareket ve Bodrum yarımada turu – Güney sahil
Karakaya, Turgut Reis, Akyarlar, Karaincir, Aspat, Bağla, Kargı, Yahşi, Bitez, Gümbet, değirmenler, Bodrum.

14.30 Çay / kahve molası
15.30 Torbaya hareket
16.00 Tekrar buluşma dilekleriyle Marmarise hareket

bodrumyarimadatc1.jpg

plan bomba.ortam bomba.ohooo yol bitmez.vatanoğluda yok yolda ıslatalım yağdıralım desek.cumartesi 18 de görüşmek üzere

Sayın abilerim ben iş çıkışı gelecegim için saat 19:15 gibi yola çıksam 20:30 gibi ancak bodrumda olabilirim bi aksilik olmaz ise o yüzden bana yolu tarif edersiniz değil mi

bodrum gezimiz

sevgili arkadaşlar herkese öncelikle günaydınlar. Marmaris , Ortaca , Köyceğiz ve Dalaman Grupları yine Gökovada toplanarakmı yola devam edecez yoksa saat 18.00 da torba kavşağındamı buluşacaz. ::sos:: ::sos:: ::sos:: tekrar saat 18.oo civarı pc de olcam gelince görüşürüz.

Son düzenleme:
Yorgun 48 Acele etmeye gerek yok.Yarın son planlamalar yapılır.Cumartesi sabah nöbetten çıkıyorum. Öğleye doğru yola çıkarım diye hesaplıyorum.Bakalım son karar yarın akşam olur. Büyük ihtimal 11-12 gibi yola çıkarım.Haberleşiriz.

Ahmet abi plan süper.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar