[Muğla - MT]

şahinim birlikte nice 1000 mesajlara ....
hele şu askerliği bi atalım yakamızdan sonra kimse tutamaz bizi .:p...

:salut: :salut: :salut: yorum yok:salut: :salut: :salut: bizim yerimize de gezin. hatta sarıgerme-göcek-fethiye-bodrum hattını gezsenize:queen: yolunuzun üstü sayılır:wiinkk: iyi gezmeler dostlar, tekerinize taş gelmesin ama yine de :salut: :salut:

mes

işlerimin büyük bi bölümünü bitirdim...bu durumda allah kısmet ederse yarın sabah 10,30 da Bodrum çıkışında ki opette dl ile hazır olacağız.Duyurulur.Ben tekrar işlere yumuluyorum:queen: :queen: :queen:

işlerimin büyük bi bölümünü bitirdim...bu durumda allah kısmet ederse yarın sabah 10,30 da Bodrum çıkışında ki opette dl ile hazır olacağız.Duyurulur.Ben tekrar işlere yumuluyorum:queen: :queen: :queen:

Abi 10:30 da Bodrum çıkışı mı dedin ben mi yanlış anladım

arkadaşlar, ikinci kısım çekimler "videolar" başlığında "7-8 nisan selimiye gezisi" altına eklendi. yorumlarınızı bekliyoruz. :rendeer: :rendeer: :rendeer:

paniğe gerek yok ben güncel planı ayarlıyoru.

ortaca ve dalamandan gelecek arkadaşlar saat en geç 10.30 da köyceğiz kavşağında olsun.köyceğizden gökovaya hareket edeceğiz.ortaca kahvlatı planı iptal edildi.

muğla ve marmaristen gelecek arkaaşlar ise saat 11.oo civarı sakar marmaris gökova kavaşağında bizi beklesinler.

BU HAFTAKİ MUHTEMEL KATILIMCILARIMIZ
cihat abi ve nesrin hanım
illegal
lordskeldan
banro
mehmet omurcalı ve afife hanım
vatanoğlu kuşadasından dönerse gelecek
onur 87
mes ve ayçe hanım
yorgun 48
ahmet mordağ ve melahat hanım
fortepiano
laesci
ben
kaptantiger
ergun abi

Son düzenleme:

mes

evvvet...:) işler bitti.dl yi hazırladım ve kısmetse her hafta olduğu gibi bu haftasonu da sizlerleyim.Göğova da buluşmak üzere:queen: :rendeer:

hişt ...kime diom ben:queen: şu birinci sayfada ki listeye Harleyci Ergun'u da ekleyin.Bozulacak yoksa:queen:

Son düzenleme:
tamam abicim ne güzel görüşmek üzere lakin biraz geç çıkacakmışsınız aldığım haberlere göre

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar