[Muğla - MT]

arkadaşlar iş dolayısıyla izmire gidemedim.bu hafta buralardayım cumartesi organizasyonu olabilir ama müsait olur muyum o gün bilmiyorum.siz planınızı yapın

Şahin bende cumartesi müsaitim, olmazsa yine Marmarise baskın yaparız.

cumartesi uygun bana abi istersen gideriz.sen nöbettemisin can abi

Son düzenleme:
Ya köle misali sabaha kadar işteyim.Bu arada meteoroloji her zamanki gibi hafta sonu yağmur diyor:)

biz selimle dalamana canlı müziğe gitmiştik,ondan sormuştum abi.neyse bende şimdi girdim zaten...bir dahaki sefere inşallah.

unutma can abicim :
baskın basanındır :queen:
ben daima hazırım
tabi erken ayrılmak surtiyle :salut:

mes

arkadaşlar biz bu hafta yerimizden kıpırdamayacağız....:queen:

teşekkürler lorskeldan bende senin motorun hakkında bilgi edinmek istiyodum
mesela titreşim varmı kadranı kaç kaç cc gibi yardımcı olursan sevinirim hiç bilgim yok ama bitane almak istiyorum daha önce magna vf 750 c biniyodum kıyaslamak isterim şimdiden teşekkürler.ayrıca şimdiki motorumdan da çok memnunum

Son düzenleme:
ya abicim makine benim için süper
az yakıt, tatmin edici güç ve rahat
250 cc ve 18 beygir 300cc'liği de çıkmış ama türkiyeye gelmesi
daha belli değildi sanırım
diğer arkadaşlar benden daha kıdemli ama
www.regalraptor.net fan kulübü de alternatif bir bilgi kaynağı olabilir
daha önceki 125 cc'lik motorumdan sonra raptor limuzin gibi :p

bu hafta boş geçiyorsa fuara gitmek için iyi zaman:cat: isteyen varsa fazla davetiye var

mes

muğla mt selam ben ist recep mesut abi naber bende şu anda bmw r 80 gs var

Roadmaster aramıza hoşgeldin...çok sevindim yaaa:queen: umarım bundan sonra hep burada olursun...hatta seni grup gezilerimiz de bile görmek isteriz...Roadmaster bişey daha söyliyeyim bizim burada sendeki motorun müzesi var bmv lerden bmv beğen:queen: :rendeer:

bu hafta boş geçiyorsa fuara gitmek için iyi zaman:cat: isteyen varsa fazla davetiye var

vatanoğlu hiç üşenmeden ist e mi gidicen?:queen: Bravo sana valla.Kim tutar Vatanoğlu'nu:queen: :rendeer:

Son düzenleme:
mes yeni heves abi:p .birde motoru değiştirmek gibi bir düşüncem var gidelim bakalım neler yapıyor millet:bounce:

arkadaşlar şu anda ödemiş gölcükteyim.vatanoğlu abi gelsek hafta sonu seni bulabilecekmiyiz bana cepten bi mesaj çekermisin.şu anda nete bağlanırken sorun yaşıyorum.herkes sağlıcakla kalsın

Roadmaster aramıza hoşgeldin...çok sevindim yaaa:queen: umarım bundan sonra hep burada olursun...hatta seni grup gezilerimiz de bile görmek isteriz...Roadmaster bişey daha söyliyeyim bizim burada sendeki motorun müzesi var bmv lerden bmv beğen:queen: :rendeer:

bu yaz gene küçükkuyudayım üç ay uğrarım yanına.Hem su müzeyede bakarız eskiyi severim bakarsın bitane daha alırımselamlar abi

vatanoğlu abicim iyi gezmeler
benim işler yine aksamaya başladı :pale:
rahatsızlandım :pale:
sürünmeye devam :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar