[Muğla - MT]

hmmm valla abi siz planı yapın köyceğiz-ortaca-dalaman hattı olarak size haber vereceğiz.birde murat abi tahmini dönüş saatimiz kaç olur haber verirsen sevinirim

Yağmur yağmazsa oradayım.Bu taraf tayfası toplanır geliriz.Rota iyi o tarafa hiç gitmemiştim,değişiklik olur.

selimin düğün olabilirmiş mesajlaştık.bu arada can abi telin açık değil sanada messaj atmıştım

o zaman pazar günü erken saatlerde marmarise yola çıkacağız...hadi bakalım hayırlısı

Eyüp;559490' Alıntı:
Bodrum'dayım.Listeye yazmayı unutmayın :)

meside ekleyelimmi acep mes hadi bu sefer kop gel bekliyoruz:cat:
eyüp dilersen cep telini at bana özelden birbirimizden haberimiz olsun

BBRR abi seni ekmiyoruz bak sende bizi ekme senden de haber bekliyoruz....bu arada murat abi köfte getireyimmi:queen: :bounce:

hava durumu müsaade edecek mi acaba????yarın yağış gösteriyor

Son düzenleme:
güncellenmiş hava durumuna göre yarın hava açık olacak ben geliyorum... can abiyede soralım bakalım bugün nete giremeyecek...en son haberleri iletirim.

ancak yarı biraz sıkı giyinlim karayel bekleniyr

Banro ve ben fix geliyoruz selimede soracağım.sabah 9 gibi köyceğizden harekete geçeriz

Süper Moderatör (BBRR)
39 derece ateş var .. muhtemelen ben gelemem ama size hayırlı yolculuklar.. yanlız marmaristen yeni bir arkadaşımız daha katılacak

Geçmiş olsun Barış Abi...:salut: .Çabuk iyileş özlettin kendini.en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde aramıza katıl

Sanırım bu gezide çok sayıda motorcu olacak...5 marmaris+2 biz +1 bodrum+1 yeni üye.
birde bora abi gelebilirse gelsin abi...

mes

kim tutar muğla mt yi:queen: resimleri bekliyorum.Gazınız bol olsun,iyi eğlenceler:queen:

arkadaşlar lordskeldan(selimin) çok selamı var.bu hafta düğün için orkestrada bulunacağından aramızda olamayacak.:salut:

kim tutar muğla mt yi:queen: resimleri bekliyorum.Gazınız bol olsun,iyi eğlenceler:queen:

mes eyüp geliyor bodrum temsilcisi....teşekkürler senin için bol bol çekeriz artık:rendeer: en yakın zamanda armaızda olman dileklerimizle

bugünkü gezimiz çok harikaydı.turgay komutan, emre ve murat abi,yol arkadaşım banro, aynı zamanda yaşına başına "yaş yetmiş iş bitmiş" diyenlere inat bir şekilde bize önderlik edip marmarisi karış karış gezidren mehmet amcaya çok teşekkürler.çok harika bir gündü.

gelemeyenler çatlasın:p makinaya pil alıralmaz konuyu açacağım.yada benden önce açan olursa resimleri ekleyecğeim

eyüp hiç önemli değil iş her zaman önce gelir başka zaman seni aramızda görmeyi heyecanla bekliyoruz

EEE öğle oldu hani resimler??

Harika bir gezi oldu. Bu havada toplam 300km den biraz fazla yol yaptım.180km Dalaman/Muğla arası 120km kadar Marmaris/Turgut/Selimiye/Bozburun turu. Akşam eve gelmem saat 19.30 u buldu. Sıkı giyindiğim için soğuk pek etkilemedi,sadece parmak uçlarım azıcık üşüdü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar