[Muğla - MT]

mes

haydi kardeşlerim resimleri bekliyoz...buz mu tuttunuz bizim gibi...çekiç yollayayım mı?:queen: :queen: :queen:

selam arkadaşlar biraz üşüdük ama geçekten güzel yerler gördük güzel bir gezi oldu...bende birkaç resim var ama yarın Barış daha güzel bi şekilde baştan sona hikayeler...

mes

şükür ya...merak içinde ekran başında haber bekliyoduk...şimdi sıra resimlerde.Haydi Bbrr biraz çabuk ol lütfen...Bodrum'dan sevgiler

hayırsız bodrmlular sizi:queen: ta yatağana kadar geldik 80 km tepip...valla dargınız mes biz size:salut::cherry: konuyu bu hafta ben açamıyorum.elimde de o kadar foto yok +yorgunluk.birde sabah 4.30da izmir için yola çıkmam lazım yatmadanbi bakayım dedim.nasıl affettireceksiniz bakalım kendinizi.biz bodruma gelince siz bakarsınız haberiniz olsun:cherry:

devamı için bekleyin ii geceler

mes

valla kusura bakmayın arkadaşlar.Geçen hafta çok üşüdüğümüz için bu hafta yemedi...havalar biraz ısınsın tam gaz turlarız.:rendeer:

Muğla Mt neredesiniz??? Tık yok...Bir daha soğukta yola çıkmayın.Bizden beter oldunuz galiba:queen:

Son düzenleme:

mes

hakkaten yaaa??? Böyle gezi yapacaksanız yapmayın daha iii...Pazar gününden beri resim bekliyoz burda:pale: ama yine de umutluyum:queen:

Süper Moderatör (BBRR)
arkadaşlar gezi başlığını bi kaç güne açacaz orda tüm resimler olacak ..süper bi gezi oldu sadece bodrum tayfası görsün diye hava hakkında bilgi vermek için bu resmi yüklüyom şimdilişk diğerleri yolda ..

mes

ben 'donduk' diyordum da inanmıyordunuz. Nasılmışşş:queen:

selam arkadaşlar bikaç resimde ben yüklemeye çalışayım...
sabah herzamanki kahvaltımızı yaptıktan sonra yola koyulduk...

yolda Mehmet abi ayrıldı zaten 4 teker gelmişti..ama yol ayrımında bizi fotolamış..

aramızda sigara içenler olduğundan dağyolunda manzaraya karşı sigara molası(içenleri allah kurtarsın)

ve serin bir sürüşten sonra STRATONIKEA ya varış...

şehrin girişinde köy yapılaşması viran durumda ama çok hoş görüntüler (belkide mimar olduğum için bana böyle geliyor)...

neyse ben antik şehirden resimlere devam...

yoldaki buzlara dikkatinizi çekiyorum(özellikle bodrum gurubu:p

anfi theatre şansımıza oyun vardı:queen:

tiyatronun merdivenlerinde bekleyenler..:bounce:

evet..dönüşte LEGİNA yada uğradık..ama benim makinanın pili bittiği için resimleri yok..arkadaşlar ekler sanıyorum..gece geç saatlere kaldı yine dönüşümüz ..yolda kokoreç ve çay molasıyla geziyi bitirdik...

mes

biz donduk geri döndük.Sizler soğuğa göğüs gererek yola devam ettiniz.Fedakar kardeşlerimiz:rendeer: şimdi nasılsınız?Soğuğa gelemiyoruz n'apalım,bizler külkedisiyiz:queen:

Süper Moderatör (BBRR)
donmayan grup istiyoz ..kaynaşmak buluşmak istiyoz..devletin konuya el atmasını bekliyoz alttan ısıtmalı otoyol istiyoz. :p

siz arandınız dönmeyecektiniz :cherry:

mes

havalar biraz düzelsin bunların acısını çıkarırız.Bodrum'dan sevgiler:rendeer:

Barışçığım ne diyor bu arkadaşlar böyle ? Hani sizin oralar hep sıcaktı ? :)

Bak ocak ayında geliyorum, iyi hava isterim ona göre :cherry:

Arkadaşlar gerçekten güzel bir gezi oldu
Soğuk fazla dokunmadı da bi taraflarım baya bi ağrıdı :p
En kısa zamanda yeni bir motor almak için kolları sıvadık bakalım hayırlısı
Herkese çok teşekkürler fotolar yine harika

evet bende konunun açılmasını bekliyorum bu sefer bomba gibi olacak konu....büyük başkan açacak konuyu.iki gün uzak kaldık siteden özlmişim yaaa:mrgreen:

sahinbirinci

abi senin kullandığın motor kendinin mi
yoksa gökhan'nın mı. resimlerden tam seçemedimde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar