[Muğla - MT]

Konuya uzun süredir yazılmamış ama bir şansımı deneyeyim... Marmaris'e yeni geldim, çevrem olmayınca sıkılıyorum akşamları müsait olan tanışmak isteyen varsa memnuniyet duyarım....

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba

Iztuzu plajina gelmek istiyorum.

Orada cadir kurabilecegim önerdiğiniz kamp alani var mi ?

Kadango Bende Marmarısteyim Aynen Motorsıkletımı Yenı Getırttım Çevre 0 Istersen Tanışalım Ustad r6 2005 Model :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:17 ----------

Konuya uzun süredir yazılmamış ama bir şansımı deneyeyim... Marmaris'e yeni geldim, çevrem olmayınca sıkılıyorum akşamları müsait olan tanışmak isteyen varsa memnuniyet duyarım....

Ustad İletişime Geçelim Bir birimizle .

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:21 ----------

ARKADAŞLAR yok mu marmarısten kımse yahu varsa cevre edınmek ıstıyen marmarısten motorcu arakdaslar şu adresı facebookta aratsınlar benı eklesınler :) [email protected]

Ben de Bodrum'dayım. Tek basıma motor sürmekten sıkıldım artık, tanısmak isterim burdan birileri var ise..

Marmaris'e tayinin çıktı. Sanırım bir ay içinde Marmaris'te ki görevime başlarım. Marmaris'te evlerin durumları motosiklet parketmek için uygun mu, şehir içinde motosiklet parkları var mı, Kaymakamlık civarında otomobil ve motosiklet için park durumları nasıl?

Kaymakamlik civarinda motosiklet park etmek biraz sikinti cikartabilir. Ancak armutalan ve beldibi gibi yerlerde park sikintisi yasayacaginizi dusunmuyorum.merkezdeki heryerde park sikintisi var

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kimsecikler yok mu buralarda? :silent:

Valla heralde yok.
Biz Aydın'dan Bodrum'a gelicez pazar günü, MT grubu ordaysa onlarıda görelim bi çay içeriz diyecektim. Kimse yokmuş :)

İzniniz ve vaktim olursa eşlik etmek isterim açıkcası. :)

gel dostum rota henüz belli değil ama akyaka yapma planımız var. gelebilirsin. :)

Profil bilgilerimde numaram var, oradan ulaşabilirsiniz. Akyaka bana çok yakın 15-20 dakika da orada olurum. Ya da beraber gidebiliriz, önce rotanızı belirleyin ona göre haberleşiriz. :) Teşekkür ederim, görüşmek üzere.

Allah kısmet ederse cuma günü bodruma motor almaya geleceğim.Mont almayı düşünüyorum önerdiğiniz bir bayi var mıdır.

Sessiz foruma ses verelim azicik. 10 gün oldu Marmaris, li olali, motor da nihayet ulaştı., buralarda olab arkadaslara selamlar. Uygun olanlarla görüşürüz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar