cepten, mt mobilden girdiğim için göremedim. Benim şu bikaç ayda üç beş gezi raporum var. Murat arkadaşım ve cesur celal arkadaşımla birlikte. Tek te var. Malesef pek rağbet görmüyor. Ne demek istediğimi anlamışsındır.Arkadaşlar merhaba hepinize 3 seneden sonra hemde ... tüm Muğla MT ailemize selamlar :queen::rendeer::flower:
---------- Post added at 02:08 ---------- Previous post was at 01:59 ----------
arkadaşım Adem mesaj gönderen kişi PsycoRider bu grubun eskilerinden her nekadar tanışmıyorsamda 3 sene önce ben ilk bu sayfalarda gezinirken Şahınbirinci ve kendisini hoş yazılarından etkilenmiş biriyim ayrıca az daha dikkatli okursak daha iyi olur sankii çünki senin nasıl bodrumdan olduğunu okuyabiliyorsam psyconun da bodrumdan olduğunu aynı şekilde okuyabiliyorum :) Sevgili PsycoRıder sana ayak uyduracak bir motorum oldugunda gezi programlamayı ben yapıp seni davet edecegim ama oyle bir motorum yok dandik 150 cc scooterımda ne yazıkki artık pes ettirdi. umarım kimse bana kızmamıştır sadece uyarmak istedim . saygılar :
)))
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------
Tiger kardeşim eyvallah inşallah tanışma fırsatı buluruz ayrıca motorunuda dert etme gerekirse biz sana ayak uydururuzAdem kardeşim Tigerin dediği gibi bodrumdanım sende aklımdasın yalıkavaktansın galiba bir gün tanışırız inşallah.
yalıkavaktayım. Ben üyeliğimden beri hergün faal durumdayım. Nasıl tanışmadık hayret.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------
slm arkadaslar ben köycegizden zafer aranıza yeni katıldım
daha bikaç hafta içinde bodrum, muğla, köyceğiz ortaca, dalaman gezi raporum var. Gezi bölümünde bodrum dalaman gezimiz başlığı altında inceleyebilirsiniz. Hoşgeldin.