[Muğla - MT]

sonunda muğla'ya ayak bastım arkadaşlar dün sabah 8 de geldim akşama kadar motosikletin üstünden inmedim gelir gelmez dinlenmeden dolaşmaya çıktım o kadar özlemişim :mrgreen: eee hadi muğla mt kimse yok mu bi etkinlik yapacak ben hazırım artık sizlerden haber bekliyorum şöyle muğlanın tozunu attıralım biraz hadi gari :p

DOOM46 arkadaşım selamlar
ben ankaradan nasipsa ayın 19 unda muğlaya tail amaçlı eşimle gelmek istiyorum bana tavsiye edebileceğin bi yer varmı güzel hesaplı temiz nezih ve doğa ileiç içe
bilgi verirsen memnun olurum

DOOM46 arkadaşım selamlar
ben ankaradan nasipsa ayın 19 unda muğlaya tail amaçlı eşimle gelmek istiyorum bana tavsiye edebileceğin bi yer varmı güzel hesaplı temiz nezih ve doğa ileiç içe
bilgi verirsen memnun olurum

tabi ki ne demek :) öncelikle size datçayı tanıtayım, datça gerçekten çok güzel sakin temiz bir yerdir kesinlikle pişman olmazsınız kafanızı dinlemek için çok ideal bir yer. şahsen bizim orda yazlıklarımı var ve akrabalar orada oturuyor. marmaris ise canlı bir yerdir ve eğlenmek için çok güzel bir yerdir aynı şekilde bodrum da öyle. fethiyeye de gidip bi ölüdenizi görün derim ben hiç gitmedim ama çok övüyorlar :p

tabi ki ne demek :) öncelikle size datçayı tanıtayım, datça gerçekten çok güzel sakin temiz bir yerdir kesinlikle pişman olmazsınız kafanızı dinlemek için çok ideal bir yer. şahsen bizim orda yazlıklarımı var ve akrabalar orada oturuyor. marmaris ise canlı bir yerdir ve eğlenmek için çok güzel bir yerdir aynı şekilde bodrum da öyle. fethiyeye de gidip bi ölüdenizi görün derim ben hiç gitmedim ama çok övüyorlar :p

DOOM46 kardeş vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim

Merhabalar bende bodrumdan, her yaz 3 ay buralardayım.. görüşmek dileğiyle

muğla merkezden marmok festivaline gelecek olan var mı arkadaşlar?

merhaba bende milasta oturuyorum. marmok festivali nerede?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 ----------

Muğla topiği çok cansız:p daha geziler başlamadı heralde:bounce:

merhaba bende milasta oturuyorum. marmok festivali nerede?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 ----------

Muğla topiği çok cansız:p daha geziler başlamadı heralde:bounce:

festival fethiyenin günlüklü koyunda yarın yola çıkıyoruz nasip olursa

Arkadaşlar Muğla(Bodrum) ili sınırlarında Keeway Superlight 150 arıyorum, satmayı düşünen ya da bildiğiniz birileri var mı?

Selamlar...

Marmoka Gidebilen Şanslı İnsanlar Dönmedilermi Henüz Acep Biz Gidemeyenler İçin Bi Resim Ziyafeti Olsa Ne Güzel Olurdu.

Arkadaşlar merhabalar :) Marmaris'ten im bende aranıza kabul ederseniz sevinirim.

17 Yaşındayım henüz, 2 senedir motosiklet tepelerindeyim, ufakta olsa 2005 Model bir Kymco Ck 125'im var :))

Marmaris'te herhangi bir etkinliğiniz olursa seve seve katılırım :)))))

Son düzenleme:
Benim ikinci çocuk doğdu.Zaten zar zor yollara çıkabiliyordum, artık tam hayal oldu:)

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
s7303897w.jpg

By malkocoglu48 at 2010-06-25
s7303791.jpg

By malkocoglu48 at 2010-06-25
benim oğlanda bu büyüyünce gezersiniz babası

slm arkadaslar ben mugla ortaca dayim GV 250 kullanan varmi aranizda?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:56 ----------

Uploaded with ImageShack.us

Merhaba! forumumuzun@KARASAHİN nickli üyesi ile birlikte Gümüşlük'teyiz. Herhangi bir buluşma olursa özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz. İyi günler...:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar