[Muğla - MT]

yorgun kardeşim hoşgeldin.Ara sıra bir gezi daveti yazıver uygun olan arkadaşlar takılır.Yeni üye olan ve sizlerle tanışmayan arkadaşlar var.Davetsiz misafir gibi gelip takılmak istemiyor olabilirler.Haziran ayındaki şenliğe bizim ufaklık ile gelmeye çalışacağız. Orada görüşmek dileğiyle.

mugla mt selamlar.. biz bu hafta yada önümüzdeki hafta fethiye gezisi planlıyoruz 2 kişi ankara dan... fethıye cıvarı yada ankara fethıye güzergahında motor la ilgilenen tamir yerleri hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi..
birde çadır kurcaz ama ölü deniz cıvarında kurabilecegımız yerler varmı.. :?
yardımcı olursanız sevınırım.. şimdiden teşekurler.. bilgilerinizi beklıyorum

hknpower fethiye tarafını pek bilmiyorum ancak ölü deniz tarfında bildiğim kadarıyla 1-2 yer var.yada göceği geçtikten sonra katrancı çadır kampı vardır tavsiye ederim çamların altında güzel bir yerdir.geçmiş senelrde kalmıştım.

hknpower fethiye tarafını pek bilmiyorum ancak ölü deniz tarfında bildiğim kadarıyla 1-2 yer var.yada göceği geçtikten sonra katrancı çadır kampı vardır tavsiye ederim çamların altında güzel bir yerdir.geçmiş senelrde kalmıştım.

sagol "sahinbirinci" peki o göcek dedigin yer de sahil var dımı. iyi bir sahılı olursa cok ıyı olur... ölüdeniz de aradım baya bi kamping yerleri otele ceviren cok olmus. insallah buluruz iyi biryer..

göcek tarafında sahil var ancak konaklama için o mevkiide bulunan katrancı kamping alanı çok güzeldir.senin dediğin gibi oteller kamping alanlarını alıp orta gelir düzeyinde bulunanların hakkını gaspetti burad.örneğin önceden günlük ağaçları altında bulunan günlüklü orman kampı artık bir otele ait.ne anılarım geçmişti orada.

bnim tavsiyem fethiye merkezde konaklamanız.

yanı sahil e sıfır bulamayız öylemi.. merkez eger fazla uzak degılse öyle yapcaz artık..
ilk defa motor la gıdecegımız ıcın ve cadır kurmak ıstedıgımız ıcın bilgisiziz zaten 3-4 gun kalcaz. otele para vermeye degmez... senın dedıgım gıbı oraya gıdınce arastırcaz artık..

sagol bilgilerin için...

sahile sıfır bulma imkanınız tabikide var.ben tdam olarak bilmiyorum ama aynı istikamette katrancıyı internette araştırın derim

C.C.C. Festivaline Gidiş...

19.20.21 Haziran Tarihlerinde Gümüldürde Düzenlenen C.C.C. Festivaline Muğla ve Civarindan katılmak isteyecek olan arkadaslar için Hareket Tarihimiz 19Haziran Saat 17.30 da Tansaş önündendir...
Marmaris 7 Motosiklet
Datça 1 Motosiklet
Bodrum 1 Motosiklet olarak biz bu organizasyona gidiyoruz...
Gelmek isteyen arkadaslar Aşağıda verdiğim cep telefonundan bana ulaşarak konu ile ayrıntılı bilgi alabilirler...

Selamlar...

YORGUN
Soner KILIÇ
0.532.2512175

bende aranıza katılacam inşallah ....:queen:selimiye/ milas -muğla:bounce:
şu an 150 RE mondial scooterımın plaka ve ruhsat işleri ile meşgulum....
ilk fırsatta kullanmayı ehliyet ve diğer problemleri çözeyim bende yolların efendilerine dahil olacam sözzz....!!!

Son düzenleme:
Tatile erken çıkmam gerekti, şenliği kaçırdım.:pale: Katılmak için ne kadar da heyecanla beklemiştim.Sevgili yorgun sizleri çok özledim ama fırsatım olmuyor ki basıp gaza yollara çıkayım.

selamm millet naber.şahin öpüyorum görüşürüz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:13 AM ----------

bu arada LORD un selamı var :)

arkadaşlar sezon dolayısıyla pek nete giremiyorum.yiit öpüyorum yanaklarından :p lordi harbi uykuya dalmışsın sen kardeşim:mrgreen: can abi barışın kahvaltısını izledim facede ne komedi yaaaa:queen:yorgun abi sezon hızlı başladı biraz maddi açıdan içeri girdim sanırım artık motosiklet işini bi kaç ay daha ertelemem lazım....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar