[Muğla - MT]

iyi akşamlar muğla mt

ben izmirden bahadır. içinizde yalıkavakta ikamet eden varmı? motorum için bi yedek parça buldum onu alıcam ama bilen birisinin bakıp sağlam olup olmadığını söylemesi lazım parça debriyaj yardımcı olabilecek kimse varmıdır???

Selam arkadaşlar
Ben bu grupla gezi yapmak istiyordum ama motoruma güvenemediğim için kimseye diyemedim:)
Ama bu hafta bodrum dan fethiyeye gidip gelince artık elimdeki motora bile güveniyorum:)
Gezilerden haberim olsun.

slm herkeze.....

ne olmuş böyle yaw... bu ne durgunluk,bende çok üzülüyordum gezilere katılamıyorum diye...ama görüyorum ki pek de bir şey kaçırmamışım...
ilk senemi bitirdim sayılır...ayın 10 nunda dalamana dönüyorum dönmem le birlikte yeni motorumu alıyorum...

aranızda 2.el satılık hysoung gt250r yada cbr600f,900rr,zx6r,(96-98 model) gibi motor bilgis olan var mı?varsa beni yönlendirise sevinirim...

bu arada selim seni çok özledim,senle oturup sabaha kadar biranın yanında motor muhabbeti yapmayı özledim...
herkezi çok özledim...

alper abi sende nerelerdesin.... nasıl bi askerliktir bu yaw...en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...elçin ablama selamlar...

can abi hayırlı olsun ev almışsın,sevindim...dalamana tamamen yerleşiyorsun artık...:)

şahin abi sizin oralı burada okuyan çok çoçuk var...seni de tanıyor bazıları...sanada şimdiden yeni alacağın motorun hayırlı olsun...,görüşmek dileğiyle...

hoşçakalın....görüşmek dileğiyle...

Merhaba sevgili MT dostları bu yaz marmaristeyim marmaristeki etkinlıklerden haberdar ederseniz sevinirim...Adil

muğla merkezde arkadaşıma ait üzerinde airbrush yapılmış
98 model 900 rr var.
halen satılık olması lazım.
ilgilenirsen telefonu. 5327317823 ( polat)
kazasız sürüşler dilerim.

slm herkeze.....

ne olmuş böyle yaw... bu ne durgunluk,bende çok üzülüyordum gezilere katılamıyorum diye...ama görüyorum ki pek de bir şey kaçırmamışım...
ilk senemi bitirdim sayılır...ayın 10 nunda dalamana dönüyorum dönmem le birlikte yeni motorumu alıyorum...

aranızda 2.el satılık hysoung gt250r yada cbr600f,900rr,zx6r,(96-98 model) gibi motor bilgis olan var mı?varsa beni yönlendirise sevinirim...

bu arada selim seni çok özledim,senle oturup sabaha kadar biranın yanında motor muhabbeti yapmayı özledim...
herkezi çok özledim...

alper abi sende nerelerdesin.... nasıl bi askerliktir bu yaw...en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...elçin ablama selamlar...

can abi hayırlı olsun ev almışsın,sevindim...dalamana tamamen yerleşiyorsun artık...:)

şahin abi sizin oralı burada okuyan çok çoçuk var...seni de tanıyor bazıları...sanada şimdiden yeni alacağın motorun hayırlı olsun...,görüşmek dileğiyle...

hoşçakalın....görüşmek dileğiyle...

Benim çocuk oldu çıkamıyorum, motorunu satanlar, üniversite kazanıp mekan değiştirenler, site değiştirenler derken sessizliğe gömüldük.Hadi şahin yeni motorunu alda hiç olmazsa arada bir yollara çıkalım.

bodrum güvercinliktenim bende.küçük memleketin büyük motocuları:p
benim gibi birkaç tane daha motor tutkunu bulabilirsiniz:)özellikle endurocu

fethiye merkez farketmez fethiye çocuğu affetmez,kesilir başlar dikilir kaşlar en büyük aşklar bu mekanda başlar(FETHİYE)

Arkadaşlar sizler bir organizasyon yapın .Sezon dolayısıyla ne yazıkki artık çıkamıyorum keza motor da yok....

Üye sayısı ve gezi talepleri arttı. O halde bir gezi ayarlayalım.Bu hafta sonu çalışıyorum.Sonraki haftasonu bir gezi düzenleyelim.Fikri olan yazsın,13 veya 14 haziranda bir plan yapıp gazlayalım.

Marmaris Moto Gurmeler yine herzamanki gibi gezilerine dahada kalabalık olarak devam etmektedirler...
Bİzler burdayız... Her zaman ilk göz ağrımızın yanındayız... Sadece fazla sıklıkla ziyarette bulunamıyoruz...
Marmariste Her çarşamba toplantılarımıza Yaz/Kış demeden devam etmekteyiz... Yaz geldiği için sadece su anda Atatürk Meydanındaki toplantılarımızı iptal ettik. Malum Marmaris'te yaz sezonunda Meydanda toplanmak baya zor oluyor...
İnanın bizleri bulmak çok zor olmasa gerek... Çarşamba aksamlari Saat 20.30 dan sonra Siteler güzergahında gezen arkadaslarımız mutlaka sıra sıra yatmış 20 adet motoru görmekte zorluk çekmez...

Ha belki içinizden diyenler olabilir... Sizler Chopper takılıyorsunuz biz nasil gelelim diye. Ewet Chopper olarak takılıyoruz ama biz kesinlikle marka ve model ayrımına gitmiyoruz...
Hertürlü Chopper ile gelenler de var...

Deddiğim gibi Bizler burlardayız. Yanımıza gelen kimseyede neden ve niçin geldin diyede sormadık. Motora binen Motora gönül veren herkesle beraberiz...

Selamlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar