[Muğla - MT]

Haftasonu şehir dışındayım. Zaten motoru olan kalmadı,olanlarda site değiştirdi.

Selam Banro...
Biz hala burlardayız. Bi yerlere gitmedik... Biz senin oğlanın büyümesini bekliyoruz artık...:queen:
Selamlar...:bounce:

motorumu onumuzdeki hafta getireyim zaten ilk işim toplantınıza gelmek ama sole bir sorun ancak hafta sonu gezilerine gelebilirim herhalde cunku marmaristen bodruma gelmem 2 saati bulur ama muglada arkadaslarım var geldigimde muglada arkadaslarda kalma sansım olursa gelirim toplantılara ve hafta sonu bulusmalarına görüşmek üzre kendinize iyi bakın

Merhaba arkadaş öncelikle MUĞLA mıza hosgeldin... Biz marmariste kalabalık bir chopper kullanıcısıyız.
Bodrumda olan dostlarımızda var. Hemen hemen her hafta sonu bir etkinlikte bir yerlerde buluşmaktayız.
Ben sana kısaca msn adresimi vereyim bana ulaşarak etkinliklerden haberdar olabilirsin...
[email protected]

:bounce:

Teşekkür ederim abi sağolasın daha iyisi senin olur inşallah, inanmayacaksın ama 98 hp bile bazen yetmiyor desem kızmazsın değil mi? :queen::queen::queen::queen::wiinkk:

Bİrde bu hafta sonu var mı planı olan ?

Sevgili Bekir kardeşim yeni motorun hayırlı olsun... Hafta sonları ara bizi mutlaka ufak tefekte olsa bi etkinlik yapıyoruz. Biz senin hızına yetişemeyiz ama arkandan takip ederiz.:queen:
Selamlar...

Son düzenleme:
Sevgili Bekir kardeşim yeni motorun hayırlı olsun... Hafta sonları ara bizi mutlaka ufak tefekte olsa bi etkinlik yapıyoruz. Biz senin hızına yetişemeyiz ama arkandan takip ederiz.:queen:
Selamlar...

Teşekkür ederim abi daha iyisi sizin olsun inşallah planlarınızdan buraya da yazarsanız iyi olur sağlıcakla kalın

Herkeze selamlarr uzun zamandan beri siteye giremiodum aklıma geldi bi selam vereyim dedim. artık gezi yapmıyomusunuz ya güzel bi gezi olsada katılsak...havalarda güzl olmaya başladı artık tam gezi havası var :D

eee arkadaşlar unutulanlardan biride bz olduk heralde. burda eski resimlere bakarak teselli oluyoruz ama motor burda. 68 gün sonra türkiye turu yaparak gelicem herkezi beklerim :)

selamlar olsun muğla mt ye taaa ıspartadan :)

Değil motorla gezmek, bakkala bile gidemiyoruz artık.:mrgreen: Nerdeee eski özgür günlerim.:p

Herkeze selamlarr uzun zamandan beri siteye giremiodum aklıma geldi bi selam vereyim dedim. artık gezi yapmıyomusunuz ya güzel bi gezi olsada katılsak...havalarda güzl olmaya başladı artık tam gezi havası var :D

eee arkadaşlar unutulanlardan biride bz olduk heralde. burda eski resimlere bakarak teselli oluyoruz ama motor burda. 68 gün sonra türkiye turu yaparak gelicem herkezi beklerim :)

beyler özledik birbirimizi...şöle bi kısa özet geçeyim onur kıbrısta,bigboy ıspartada öğrenci ,alperimizin ise şafak 68 günü kaldı...
şimdi lord motoru sattı ardındanda ben motoru sattım,can abinin barış bebek çıkmasına mani:)bende işlerden çıkamaz oldum zati motor yok:pale:ama ömer ve soner abiler marmaris grubu olarak oldukça hareketli bir grup haline geldi turkchopper da.Etkinliklere devam ediyorlar.:rendeer:bora ve BBRR ise kayıp hala arıyoruz.xeyna ve hodja ise solo geziler ile devam ediyorlar.ama herkesle zaman zaman görüşüyorz bağlantılarımız kopmadı.tabi bende tekrar chopper almyayım derken sürekli yüksek tahriklerden dolayı chopper a dönebilirim :queen:

Şahinim demekki sende doğru yolu gördün ha... :queen: Hadi agbi sen motoru al yelek bende sana hediye...:bounce:

Süper Moderatör (BBRR)
öf bee özledim eski mangal partilerini .. nerde o gökova günleri ..şahinim köfteleri hazırlamış gelmiş .. ne yediydik bee

Enduro şahin Enduroooo.:mrgreen:
can abi 8000tl ve 8500 tl ye iki tane fazer 600 var alalım mı:bounce:

öf bee özledim eski mangal partilerini .. nerde o gökova günleri ..şahinim köfteleri hazırlamış gelmiş .. ne yediydik bee

ahhh ahh barış abi güzel günlerdi nadide çiçekleriydik sitenin :) hadi diyin yapalım abi ama bende motor yok biliyorsunuz yine eskisi gibi arabaylan gelirim ben:queen:

ben sattım beklemeye aldım abi şimdilik.2003 abi modeller ama km ler düşük.tabi bakmak lazım.en üst limit 8000 benim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar