[Muğla - MT]

Adana İl Temsilcisi
Muğla MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

ve motoru sattım arkadaşlar bir süre araştırma yapacağım umarım önümüzdeki mayıs ayında yeni yoldaşımla yine yollarda olacağım

hayrlı olsun kardeşim
sanırım yeni demiratını belirledin
olmadı yine sabahlara kadar "ne alsam" açıkoturumunu açarık :wiinkk:

heheheh hayabusa ile cbr 125 arasında kaldım muhabbeti yapar banlanırız:queen:
mayısa kadar bi araf dönemi yaşayacağım....iyice bi düşünüp taşınayım daha tam olarak netleştirmedim.5000-7000 arası bişeyler düşünüyorum.sıralarsak;

comet yada 250r (herkes uzak dur demesine rağmen birde artçı koltuğu rahat değil)
yamaha tdm 850 (2000 model üstü)
fazer (limiti aşıyor :pr:)
motor konusunda kıl hafif yaşını başını almış emekli motorsever endurocudan bmw f650 (???)
aprillia pegaso (f650 ile parçaları aynı olma avantajı)

bakalım belki hiç biri mayısa kadar karar veririm

slm herkeze yeni yılınız en güzel günlerle geçmesi dileğiyle

selim sen nerdesin aga bi gittin bida yoksun seni ve geçirdiğimiz günleri özlüyorum

beni sorarsan ıspartanın soğunda karlar içinde kros keyfi yaşıyorum :) (kendime küçük çin krosu aldım hobi olarak hafta sonları karın içinde geziyorum)
yaza da kendime geziler için motor alcam şahin abime de katılıyorum motor seşiminde

tekrardan göüşmek üzere artık menzun olursam burdan gezilerde yanınızda tekniker bulunacak :)
ıspartadan geçerseniz misafirim olun

alper abi senide çok özledim ne zaman bitecek senin bu askerliğin

emre kardeşim nasıl olcam sürtmeye devam :p
ehh yeni düldül'Ün hayırlı olsun
insan bi foto gönderir :wiinkk:

Şahin hayırlı olsun.Benim motoru daha arayıp soran yok:mrgreen: Sana bir fazer yakışır.Emre Davraz'a git biraz kayak yap krosla bi tarafını kırma sakın. Lord hayatta olmana sevindim.

gelirseniz beklerim.....
selim sen değil ben buralarda sürtüyorum eger bu finallerden iyi not alamazsam yaz okuluna kalırım bu beni yıkar böyle berbat bir yerde yazı geçirmek istemiyorum...
hacı krosun resmini dalamana donunce hemen atıcam ama kros olduğunu anlayabilirsen kış modifiyesi yaptım da :) her yerini söktü kayıp düsersem kırılmsın diy..
herkeze tavsıye ederim karda kros çok zevkli (benim gibi çin çunla değil tabiki düzgün motorla deneyin siniriniz bozulabılır gittiğiniz yerden elinizle getirebiliyorsunuz motoru)
inşallah ayın 17 sinde sınavlar bitiyor donuyorum memleketime...

görüşmek dileğiyle...

Herkese merhabalar. Uzun zamandır giremiyorum buraya. Yeni kaza haberleri ölüm haberleri almaktan çekiniyodum. Sonunda gelebildim. Umarım herkes iyidir.....

selly seni tekrar görmek güzel ama ne yazıkki daha dün bi arkadışımızı daha kaybettik istanbulda.

umarım tekrar sağlığına kavuşmuşsundur

arkadaslar herkese slm,ben efe muğlada üni deym. cok yakın bi süre içinde motorumu alıyorum,artık gezilerde ben de warmı :) hpe birlikte gökowa marmaris yol alalım olurmu :queen:

aramıza hoşgeldin
selly sende tekrar hoşgeldin
şahincim, enduroooooooooo
cevabını ben veriim: önce kendine don al :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar