[Muğla - MT]

resimler gezi yazılarına taşınmıştır resim ekleyecek arkadaşlarımız oraya ekleyebilir.:)

buqunde yağışlı , çok yağmur yağdı, motorla sırılsıklam oldum , inşallah hasta olmam :)

1 yıldır fethıyede oturuyorum daha yuzyuze tanısmak nasıp olmadı ınsallah mugla mt ıle en kısa surede tanısmak ıstıyorum kazasız surusler dılerım

herkese hayırlısı olsun yagmur sezonunu actık galıba :farao: fethıyede sabahtan berı yagmur yagıyo

Son düzenleme:
evet abi yağmur sezonu iyice açıldı galiba , sabah işe gelirken sulu sulu yağmurlar yağıyodu ve mecburen yola çıktım , işe gelinceye kadar sırılsıklam oldum , hasta olacam bu seferr kesin :(

Bu haftasonu yağmurlu gibi.Haftaya pazar nöbet var ooof oof. Yağmursuz bir gün yine çocuğu alır biryerlere gideriz herhalde.
Son halimiz şöyle birşey işte.

az kaldı can abi az kaldı hızlı büyüor kerata:)bi tan mini cross alırız onada merak etme

Can abi maşallah diyelim nazar değmesin motorsuz motorcu oldum bende ama kısa zamanda edineceğim bir tane uzun zaman oldu işlerden vakit bulup ne nete nede zamanında gezilere gelebildim özledim vallahi

ınternet bugunde sagnak yagıslı gosterıyodu ama masallahı var havanın fethıyede gunluk guneslık sımdılık ,,bu arada ufaklık cok sırınmız nazar degmesın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar