[Muğla - MT]

Çarşamba toplantımız saat 20.00 Purple Garden Restaurantta yapılacaktır.

Görüşmek üzere...

:bounce:

dostum tekrar merhaba toplantınız hakkında bılgı verırmısın katılımı kımler saglıyo garden bodrum yolu uzerın de kı mı

ıl grubu pasif kalmıs mılas da ben yazan gıren yok mu mugla da

Son düzenleme:
Müsteri ile anlaşamadık Şahin.Galiba biraz zaman alacak satma işi. CBF500 yok artık.Honda satışını bırakmış.Fazer'e meyletmeye başladım.:)

efferin abi yaaa fazer diyon yaww:pale::pale:neyse bakalım bende satamadım zaten piyasa kötü kimse bir şey almaya yanaşmıyor zaten

sağlık olsun abicim senin motora da sepet gider :p
boşver satma :)
selim yaşıyonmu sen:queen:

Pikniğe Gidiyoruz.....

26.10.2008 Pazar günü Çubucak Orman kampında piknik yapmayı düsünüyoruz...:wiinkk:

Gelmek isteyen arkadaşlar pazar saat 11.00 da Tansaş önünde olsunlar... En geç Saat.11.15 de tekerlekler dönmeye başlayacaktır...:p

Herkes yiyeceğinden ve içeceğinden kendisi sorumludur... Piknik alanında İstop , Yakar Top , İp atlama , En güzel Mangal yakma gibi çeşitli oyunlar oynanacaktır.:queen::queen::queen:

Gidilecek güzergah 30 Km gidiş 30 Km geliş tir... Dönüşte mutlaka Trafik kontrol olacağından dolayı dikkatli olunmasını hatırlatırız...:bounce:

Hade bakim gelmek isteyenler bi parmak kaldırsınlar...:cat:

yok abi marmaris olacak inşallah evelki gün iş yerimi soymaya kalkıştılar allahtan kapıyı kırıp girememişleri içeri onlarla uğraşıyoum alarm kepenk falan

yok abi marmaris olacak inşallah evelki gün iş yerimi soymaya kalkıştılar allahtan kapıyı kırıp girememişleri içeri onlarla uğraşıyoum alarm kepenk falan

Geçmiş olsun Şahin... Tedbirleri arttırmak lazim hırsızlara kilit dayanmıyor çünkü...

Görüşmek üzere selamlar...:bounce:

sağolasın abi...

bugün bir iki müşterim var sbahtan onları bekliyorum...gelmeye çalışıyorum :queen:

Şahin geçmiş olsun. Bizim işyerinde arkadaşın da evinin önünden motorunu uçurmuşlar.Devir kötü.

Unutmadan gezi fotoları nerede?????
Resim isterüüük

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar