[Muğla - MT]

mes

iyi de nereye gelicez? Mevkii bildirin...Bodrum'dan bişey istiyonuz mu? Mandalina neyin getiriiim mi gari?:queen: Şaka bi yana gerçekten iki motor gelmek istiyoruz tabi bi aksilik olmazsa.İnşallah Bodrum'dan bize katılım olur.Sevgiler sunuyorum:rendeer:

mes mandarine gerek yok:)bizim tarladan sömürürüz:p mevkiyi zaten muğla mt olarak bildirdikl.ama şöyle tarif edebilirim.bodrum milas yatağaan muğla ula ya sapın oradan köyceğiz tabelalarını izleyin.isterseniz yarın çıkın ben sizi yarın köyceğizde ağırlarım.pazar burada buluşur yolumuza devam ederiz size özelden numaramı atıyorum şimdi

Arkadaşlar geciktim kusura bakmayın
Ben de ortacadayım
Şahin abiciğim saygılar sevgiler
yakın zamanda piknik falan varsa haber verin
Gitarımı da alırım yanıma :cherry:

geri sayfalarda planımız hazır lordskeldan .beyobası kavşağında buluşacağız.dalamandan da banro gelecek.yuvarlak çay civarı gideceğiz bu hafta

Yarın bir aksilik olmazsa saat 11 de Beyobası kavşağında olacağım.Bu sefer hanım da geliyor.Son 10 günde Adana Ankara ve İstanbul'u gezdim dolaştım ama burası gibi motosiklete uygun canım memleket parçası yok. Hele İstanbul'da yaşayanlara allah sabır ve selamet ihsan eylesin:p

Süper Moderatör (BBRR)
Biraz önce Murat Şahin ve Mehmet abi benim tükkanın önünde toplandık yarın için proğramı şu şekilde yaptık .

yarın sabah kahvaltısı için grand halilin yerinde toplanıyoruz ..kahvaltının ardından köyceğizde Mehmet abinin mandelin portakal bahçesi içinde ki evinde piknik le karışık mangal yapılacak ..geçen sefer olduğu gibi her kes kendi yemeliğini kendi getirecek isteyen istediğini getirebilir et, balık, tavuk ne olursa mangal ve kömür mehmet abinin evde mevcut ..buluşma köyceğizde olacağından ortaca dalaman ve köyceğizden gelen arkadaşlar için marmarise kahvaltı yolu iyi gelecek :p bodrum tayfasıda eğer gelen olursa tabiki bize telefonlardan ulaşabilir benim cep ahada bu 535 725 11 03 bodrum veya muğladan katılacak arkadaşlar gökavada yol kavşağına geldiklerinde beni arasınlar olurda ben cevap vermezsem demekki motorun üstündeyim demektir..ben onları ilk motordan indiğimde ararım ..ama isterlerse köyceğize doğru devam edebilirler.. bu arada benim hanımda yarın gelecek

mes

Bbrr kardeşim bugün bütün gün Raptorumla uğrastım adiler benzin yerine bana su gazlamışlar.Bu bana yeni bir akü ve iki takım bujiye patladı .Neyse sonunda hazırım.Kısmetse yarı geliyoruz.Sakardan inince Marmaris kavsagında toplanalım diyorum .Uyar mı?

Bize her yol Paris. Kahvaltıyı evde yapmayı düşünüyoruz, Mehmet abinin mandelin portakal bahçesi içinde ki evinde piknik le karışık mangal sefasına memnuniyetle geliriz.

istikamet gökova olarak değiştirildi.sabah 10-11 arası halilin yerinde kahvaltı var

mes

9,30 gibi orada olur muyuz bilemem .Biz sanırım 10,30-11 00 gibi sakarı ineriz kavsağa varırız.Orada beklersen kahvaltıya bizde geliriz...Tabii sana zahmet olmazsa arkadasım.Hele güzergahı bir öğrenelim sonraki toplantılara hepinizden önce geliriz :queen: :queen: :queen:

evet arkadaşlar yarın tanışmak tanışmak üzre
Beni unutmayın ortaca'dan sevgiler

Bu arada Grand Halil neresi oluyor?? :silent:

Son düzenleme:

mes

biz iki motor 9,30 da Bodrum'dan yola çıkıyoruz.Marmaris sapağından içeri girelim mi,yoksa köyceğize doğru uzayalım mı? Siz ne derseniz onu yapacagız.

arkadaslar birşey daha söyliyeceğim.Günler cok kısa köycegize gidersek dönüşte karanlığa kalıcaz..Ben derim ki grand halile gelelim nispeten orası bize daha yakın.

Son düzenleme:
biz iki motor 9,30 da Bodrum'dan yola çıkıyoruz.Marmaris sapağından içeri girelim mi,yoksa köyceğize doğru uzayalım mı? Siz ne derseniz onu yapacagız.

arkadaslar birşey daha söyliyeceğim.Günler cok kısa köycegize gidersek dönüşte karanlığa kalıcaz..Ben derim ki grand halile gelelim nispeten orası bize daha yakın.

zaten köyceğize gideceğiz.isterseniz siz direkt olarak köyceğize geçin.çünkü 9.30 çıkarsanız 2.5 saatte anca muğlaya gelirsiniz.30 dk.da köyceğiz olsa saat 1 gibi köyceğizde olursunu.ama daha erken çıkalım derseniz kavşakta buluşma şansımız var.siz tahmini ne zaman nereye ulaşırsınız önemli olan o...muğla merkeze kaçta ulaşırsınız onu öğrenelim gerisi kolay.10.30-11.00 civarı muğlada olacaksaanız planı sizden gelecek telefona bırakalım.uygun olursa durum planı yaparız.

Herkese selam...Benim bu gece haberim oldu yarınki geziden.Mehmet amca biraz önce telefon etti ve bu sitenin adresini verdi.Gelsem iyi olurdu ama Selimiye gezisinde biraz üşüttüm,hem motorumun ruhsatı İzmir'de bazı işlemler için.Polis yolda ruhsatsız yakalarsa ne yapar acaba :) Size iyi eylenceler....Yaw mehmet amca; niye marmarisdeki evinde yapmıyoruz? :)
o zaman gelirdim :)
Benide ekleyin Marmaris listesine...

garfieldavidson aramıza hoş geldin.4 tekerde dahil senide aramızda görmekten çok mutlu oluruz en yakın zamanda tanışmak dileklerimle.

mes

sanırım 11.30 da Muğla merkezde oluruz.oradan tel açarım

ama 1 gibi köyceğizde olursak bu işin esprisi kalmaz size 'ce' deyip geri dönersek hava kararırken Bodrum da oluruz.Bu yolculuk ta bize eğlenceden cok eziyet olur.Ben derim ki orta bir yerde buluşup tanısalım bi yerde lak lak yapalım.Önemli olan Muğla MT nin sayısını arttırmak.İlerisi için planlar yaparız.Günler kısa olmasa hiç dert değil.Orada kalalım desek o da olmuyor çünkü pazartesi yağış var....:cyclopsan

Son düzenleme:
şahin yoksa gökovamı yapsak..bodrum dan gelen arkadaşlarada yakın...

bu arada aramıza hoşgeldin garfielddavidson...

Son düzenleme:
abi tam yatıyordum bi bakayım dedim.hmmm ben barış abiye demiştim tekrar gökova yapabiliriz diye.öyle olursa bütün planlarımızı baştan almak zorunda kalırız.ben mangal kömürü getiririm önemli değil ama ilk önce barış abiye bi sormamız lazım.ve bu acele olmalı ve tez elden hemen herkese duyurulmalı.

plan değişikliği yapıldı aramıza bodrumdan katılacak arkadaşlarla tanışma amacıyla istikamet gökova çamlı koyu.mangal keyfimizi orada yapacağız.:mrgreen: mes valla siz gelin diye herşey.yarın görüşmek dileğiyle

durum anlaşılmıştır...mehmet abiye saat geç olduğundan dolayı mesajla haber uçurulmuştur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar