[Muğla - MT]

günaydın arkadaşlar,t-shırt lar büyük ihtimalle hafta sonuna hazır.herkez listede var.gittardando acele beden bildir abi.hatta hafta sonuna kadar bandanalarımızda hazır olabilir.hadi bakalım hafta sonu için önerilerinizi alalım:mrgreen:
Selam arkadaşlar :bounce: Hafta sonu planlarını bu hafta vatanoğlundan bekliyoruz.:queen: Sevgili Vatanoğlunun güzel bir gezi programı yapacağına inanıyorum. :queen: Hadi Vatanoğlu göster kendini Selamlarrrrrrrr.:cat: ::tutkuy:: ::sefereee ::shake2::

abi hava ne kadar sıcak tam motorla gezecek hava ama dükkandan çıkamıom:pr:

tam gezi için bire bir hava :queen:
hava müsait zemin müsait daha gerisine ne gerek,uzunca bi gezi yapmak gerek.....:cherry:

siz boyle dıyorsunuz ya benım ıcım gıdıyor...
bigboy bugun pederden izin almaya basladım sımdılık arastır dedı...
sonra da al bakalım dıycek :queen:

arkadaşlar biz Bodrum tayfaları ahmet-meloş, mes-ayçe çiftleri olarak bu haftasonu gezisine katılamayacağız.haftaya hep beraber marmariste olacağız.sizler gezi düzenlerseniz eğer iyi yolculuklar ve bol eğlenceler diliyoruz:rendeer: :rendeer: haberlerinizi buradan takip edeceğiz.:rendeer: Bu arada aramıza yeni katılan bir kaç arkadaşlar var onlarada hoş geldiniz diyoruz. önümüzdeki gezilerde buluşmak dileğiyle:rendeer: :rendeer:

asi abicim ben sana kısaca motoru anlatayım
motor 200cc ön çift disk arka tek disk yani bu motordaki disk özelliği 600 lükleri andırıyor motorun internette bulduğun resimlere kanma çok küçük duruo inan bana çok kaslı motor.
ben açık söyliyeyimtek sorunu motorda granaj yarım ama yine de çok güzel motor u iyi kulanan ve biraz oynama yapan ibreyi 140 raha t dayıyo yalnız biz denedik 145 den sonra kilometre teli kopuo ben sana dürüst satıcısı olarak herşeyi anlatıorum umarım beni anlarsın sana resimlerini msn nine gönderirim
yalnız şuan elimizde yok çünkü dalamanda motordan anlayan yok....
geçen sene 3 tane vardı 2 si muğlaya 1 nide zorla dalaman sattık yalnız insanlar motoru satın aldıktan sonra anladılar şimdi 1 gün içinde getirebiliriz eve teslim i herşetini halederiz msn nine resimlerini göndemeye çalışcam:)

abi msn şimdi gönderdim alırsan haberini bekliommm

Aekadaşım dalamanda motordan anlıyan yok demişsin. sen çok iyi anlıyorsun herhalde.yada bizi adamdan saymıyorsun.

bu arada herkeze selamlar. uzun zamandır giremiyordum.

Son düzenleme:
selam vermesen de a.s. onur87...
bigboy arkadasımız bana bılgı vermek ıcın bunları yazdı ve bana da faydası dokundu. ben muğla nın yerlısı degılım ve yenı geldım bu cennet yere ama (BAZI) ınsanları hakkında nasıl alıs-veris yaptıklarını, neye onem verdıklerını cok cok iyi anlamaya devam edıyorum... ve ben bigboy'un bana vermıs oldugu msj en iyi şekilde aldım...

her neyse onur kardesım buyur sen de yardımcı ol bana ve sız gıbı motor ustadlarından, ki öyle ol ya da olma motor bılgısı olan herkesten bılgı almak benım avantajım olacaktır her yonden.

bayagıdır yokmussun hosgeldın demeyım bari hoşgeldın demesen de hoşbulduk dıyeyım artık...
:cat: HOŞBULDUK..!

ben sana birşey demedim zaten. bigboy48 benim arkadaşım. ona laf çarptırmak için dedim. bu arada yeni üyelerin hepsine, benim tanışamadıklarıma HOŞGELDİNİZZZ..

onur kardeşim ben genel konuştum dükandan çıkınca yanına gelcem o zaman da görüşürüz :) ben asi çoçuğu bilgilendirdim senin niye zoruna gitti neyse akşam görüşürüz

onur kardes onemlı degıl ben sızın kankı oldugunuzu bılmıyordum ona laf atınca sahıp cıkam dedım :) neyse senın bılgıne de kafa atarım artık sey pardon bas vururum artık :cat:

:cyclopsan öncelikle herkese günaydınnnnn
arkadaşlar bu hafta ssonu gezi düzenlenmesi hakında bilgisi olan var mı ?????
şahin vre lord abilerim nerdesiniz bir ses verin abiii

kuzen sen nerdesin...:)

Son düzenleme:
gunaydın muğla mt...
motor sevdalısı olana olmayana, arabayı cıft teker olarak kullanana kullanamayana selam olsun...
gunaydın kuzen geldık yavf burdayız ıste...

anaaaam neler olmus sıteye yaaa...
mıllet nerdesınız beaaa... saatlerce bos kaldı muğla mt...
hadı yavf yok mu sahıp cıkan...

Son düzenleme:
slm mt ne bu sitenin hali ya :salut: kimse yokmu
kuzen acaba biz üye olduk diyemi siteyi terkettiler:queen:

yorgun abi bu hafta sonu gezi yokmu????

he valla sabahtan beri bir ben burdayım mac seyredıyorum...
inler cınler kıyasıya muthıs bı futbol sergılıyorlar...
ben de taraftar olarak onlara tezahurat edıyorum haydı ınler haydı cınler :farao:

bu ne yaaaa cok sakın bır gun gecırdık.... hadı Allah'a ısmarladık...
lastıklerınız ıslak zemınden ekzoslarınız yağlardan yureklerınız trafık canavarından uzak olsun...
Allah'a Emanet Olun...
rastgeleeeeeeeeeeeee....................

Son düzenleme:
Arkadaşlar iztuzu yuvarlakçay gezimizin kamera çekimleri videolar bölümüne konmuştur.Bu arada tekrar yazıyorum biz Bodrum tayfaları Ahmet-Meloş ve Mes-Ayçe çiftleri bu hafta yokuz. Ancaaaaaaaaak haftaya çok sıkı geliyoruz Bademde var. :queen: :queen:

Arkadaşlar iztuzu yuvarlakçay gezimizin kamera çekimleri videolar bölümüne konmuştur.Bu arada tekrar yazıyorum biz Bodrum tayfaları Ahmet-Meloş ve Mes-Ayçe çiftleri bu hafta yokuz. Ancaaaaaaaaak haftaya çok sıkı geliyoruz Bademde var. :queen: :queen:

Ellerinize sağlık valla hemen seyretim çok güzel olmuş net hızlı olunca çıbık çıbık seyrettim hehe

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar