[Muğla - MT]

tabii motorlarla gelcez 2 motor geliriz biz bu muğlada tostçu tam olarak nerdee ilk defa buluşcaz kısmetsee

Tostçu Gökovada ağaçlı yolu biliyorsundur. Muğla yönünden gelirken ağaçlı yolun sonunda sağ tarafta. Sana özel mesaj yazdım . Benim tel numaram ve msn adresim sitede mevcut. İstersen ulaşabilirsin.

Arkadaşlar malum tostçu resimde gösterdiğim alandamı ? Anladığım kadarıyla ?

Yol hazırlıkları bitti,kızıl hazır ben hazırım sadece yağmurun birazcık mola vermesi kafi gelicek İstanbul-Köyceğiz yolculuğum için.En kısa zamanda tanışmak istiyorum.

umarım güzel bir gezi oldu
benim mesai var gibi
ahhh şu belirsizlikler beni öldürcek :pr:
yok mülakatlar yok başvurular :farao:

02.Mart Pazar hava durumu yağışlı gösteriyor. Eğer hava şartları yağışlı olursa gezi planımız suya düşer. Çünkü gideceğimiz mesafe uzak. Ama hava şartları uygun olursa yarın saat 10.00 da gökova tostçusunda görüşürüz. Selamlar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar maalesef tüm rotamızda yağış bekleniyor.Yağış beklendiği gibi olursa haftaya erteleyelim.

Arkadaşlar rotamız komple yağmur lu.Uzun yol yakalanırsak rezil oluruz.ben affımı istiyorum.Kuru havalarda görüşmek üzere:cat:

Yağmur dolayısıyla gezimiz ertelenmiştir arkadaşlar. İnşallah önümüzdeki hafta görüşmek dileğiyle...:bounce:

Arkadaşlar malum tostçu resimde gösterdiğim alandamı ? Anladığım kadarıyla ?

Yol hazırlıkları bitti,kızıl hazır ben hazırım sadece yağmurun birazcık mola vermesi kafi gelicek İstanbul-Köyceğiz yolculuğum için.En kısa zamanda tanışmak istiyorum.

cüneyt tanışmayı çok istiyordum nasip yaza umarım.

gezilere başlayın artık muğla mt geç bile kaldı:rendeer:

Selam arkadaşlar. Bu hafta sonu geçen hafta yapamadığımız gezimizi yapacakmıyız.? Lütfen haberleşelim...:cat:

Son düzenleme:
Ben varım ama bizim ekibin çalışma durumunu bilmiyorum.En azından 2 motor geliriz herhalde.

cüneyt tanışmayı çok istiyordum nasip yaza umarım.

gezilere başlayın artık muğla mt geç bile kaldı:rendeer:

Bu haftasonu Köyceğize gidiyorum uzuuuun bir süre de ordayım kısmetse,her gezide görürsün beni artık fotoğraflarda:),yaza tanışır beraber yol yaparız Şahin.Çok özledim aynı senin gibi,Köyceğizi,Muğlayı... Off of o cennet gibi yerden sonra İstanbul falan hiç çekilmiyor.

Buarada hem motorsever hemde balık tutmaktan zevk alan birilerini bulurum umarım.Gece ateş başında ısınıp,olta atıp,kumsalda sabahlamadıktan sonra tadımı çıkar bizim oraların...:queen:

Son düzenleme:
48000 Aramıza hoşgeldin. Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle. Seni sanki bugün akyakada gördüm gibi. :silent:

motora ancak haftasonları binebildiğimden akyaka falan idare ediyoruz işte:)

cumartesi-pazar birkaç arkadaş muğla marmaris belki de fethiye civarlarında olmayı düşünüyoruz. umarım rastlaşırız.

görüşmek üzere

Arkadaşlar yarınki gezi için durum nedir.Hava iyi ve güneşli olacak. Bu fırsatı kaçırmayalım.
Plan aynı Gökovada toplanma ,Çineye gezi ve dönüş.

Selam Banro Kardeş. Marmaris grubunun planı değişti. Marmariste Saat. 11.00 da Tansaş önünde toplanma ve ordan da Bozburun Yarımadasında Mangal ve piknik yapılacakmış. Buyrun gelin... Ben 11.00 de tansaş önünde olcam bekliyorum...:bounce:

Yorgun değişik biryerlere gitmek ve yol yapmak istiyorum.Size iyi eğlenceler yarın solo takılırım artık.

Muğlada son haftalarda havanın oldukça düzeldiği duyumunu aldım,geriye 2 ihtimal kalıyor; ya ekip sezonu açmadı,ya da bildiğin tembellik ? :silent: Lütfen arkadaşlar faaliyetlere hız verin,yenilere tanışma fırsatı doğsun:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar