muğla mt video klibi

[YT]7d8W4vXm9Rs[/YT]

arkadaşlar videomuz önce muğla mt ve sonrada tüm mt cilere mt kardeşliğine armağan olsun ......:rendeer: :rendeer:

sevgi ve saygılarımla iLLeqaL RidEr:rendeer: :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bi paylasım teşekkürler:bestmt:

gayet güzel başarılı olmuş tebrikler beyendim ben :rendeer:

diyecek söz bulamadım illegal. :rendeer: harikasın, harikasın, harikasın, harikayızzzzzz:rendeer: :rendeer: :cat: :cat: ellerine sağlık. ışık ve sevgiyle :)

mes

teşekkürler illegal...ancak ben şuna inanıyorum ki sen çok daha iyi kliplere imza atacaksın.Nah şuraya yazıyorum:queen: ....ellerine sağlık .Çok beğendim:cat: :rendeer:

süper olmuş ya. maşallah. allah sizi hiç ayırmasın. şarkıya eşlik ettim klip boyunca. o arkadan çekilen foto. muhteşem. türküz doğruyuz çalışkanız biz. biz mt yiz. çok güzel bir laf. bu lafı hep beraber ömrünüz boyunca söylemeniz ümidi ile paylaşım için ::thanks:

ne mutlu ki bizlere bu ülkede yaşıyoruz :) ülkemizin her köşesi güzel . Harbiden güzel olmuş illegalrider:cat:

vaaay sağlam gezi olmuş. tekerinize sağlık, darısı başımıza :wiinkk: :rendeer:

neyseki geldiöm ayağımın tozuyla teşekkürümü edyim.eline emeğine yüreğine sağlık kortay.harika bir klibe imza atmışsın:rendeer:

süper olmuş eline saglık. ayrıca bekleyin 15-20 dk sonra bomba gibi bir klib geliyor.:cherry: klibte hemen hemen bütün mt gruplarından resimler var. ayrıca muğla mt'nin videosuda yer alıyor. sadece ve sadece mt deeee bekleyin....:mrgreen: :mrgreen:

kortay baba süpersin sen ya! ellerine sağlık kardeş. akşama görüşürüz :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar