Muğla mt 5-6 mayıs Fethiye,Gemile,göcek turu

çok güzel eğlenceli bir gezi oldu.Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Muğla mt yi izlemeye devam edin.Daha gezecek çoook yerler var:queen: :rendeer:

arkadaşlar beğenileriniz için teşekkürler.Gerçekten gittiğimiz her yer muhteşem güzellikte görmenizi isteriz. Video kayıtlarıda var ama bu hafta üç kamera birden çalıştı ben fazla çekmedim zaten çekmek yetmiyor görmek lazım. Vatanoğlu çektiklerini koyarsın umarım:queen: Ben bir bakayım malzeme çoksa koyarım. Bu arada badem çok ısrar ettiği için tişört isterim diye elimle boyadım ona özel:queen: Bu hafta festivale geliyoruz Marmaristeyiz yani. :rendeer: :rendeer: :rendeer:

gezi video görüntüleri

Sevgili Muğla MT;
Gezimizin video görüntüleri videolar bölümüne konmuştur. İyi seyirler.

Muğlaya tayin isteyeceğim yorgun 48 abime bir venox'da benden olsun !

haydi bakalım muğla mt bu hafta marmaris in altını üstüne getirmemiz ilazım:cherry:
ahmet abi ben video ları koyamam.biliyorsunki teknoloji özürlüyüm.sonra sen halledersin

harikasınız dostlar,
topiklerinize girince iyi haberlerinizi alıyoruz arasıra bizim topiklerede bekleriz,
mt. izmir olarak sizleri seviyoruz, sağlıklı ve bolşanslı günler dileriz.
ayrıca hanımefendinin doğum gününü kutlar, sağlıklı uzun ömürler dilerim.

harikasınız dostlar ve bu arada bence t-shırt en güzel Badem'e yakışmış ne dersiniz...:flower: :flower: :flower: :flower: :flower:
haydeeeeeeee
vııınnnnnnnnnnnnnnnnnn...

mes

harikasınız dostlar,
topiklerinize girince iyi haberlerinizi alıyoruz arasıra bizim topiklerede bekleriz,
mt. izmir olarak sizleri seviyoruz, sağlıklı ve bolşanslı günler dileriz.
ayrıca hanımefendinin doğum gününü kutlar, sağlıklı uzun ömürler dilerim.

mt izmir,ne zaman Bodrum'a tur yapacak?:queen: inşl. bu yaz hepbirlikte büyük turlara imza atarız.İzmir'e arka yan çantalar top case ve tank çantası dolu sevgiler yolluyoruz:rendeer: :queen:

valla kimse gelmese bile ben akrep le çıkıp geleceğim dostum.
haber veririm, sizlerinde uygun bir zamanı olursa görüşme olanağımız olur.
sevgi ve saygılarımla,
:rendeer:

mes

valla kimse gelmese bile ben akrep le çıkıp geleceğim dostum.
haber veririm, sizlerinde uygun bir zamanı olursa görüşme olanağımız olur.
sevgi ve saygılarımla,
:rendeer:

sizin yeriniz herzaman hazırdır Kuvva kardeşim.Gezilerimize de bekleriz.Sevgiler:rendeer:

Harika bir gezi yapmışsınız.Mutluluklarınız yüzlerinizden okunuyor.Allah daim etsin.Paylaşımlar için teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar