muğla menteşede motor kazası bir ölü

Katılım
29 Nis 2014
Mesajlar
3,048
bu gün gazatede okumuştum haberi ailesinn ve sevdiklerinin başı sağolsun allah rahmet eylesin

Muğla’nın Menteşe ilçesinde kuryelik yapan motosiklet sürücüsü ağaca çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, havanın yağışlı olması nedeniyle sürücü önünü göremediği ve ağaca çarptığı öğrenildi.
Orhaniye Mahallesi Şehit Asteğmen Yıldıray Çeltiklioğlu Caddesi üzerinde kent merkezine hareket halinde olan 48 AB 978 plakalı motor sürücüsü Metin Kas (25) kavşağı geçtikten sonra havanın yağışlı olması ile daralan caddeyi fark etmeyince önce kaldırıma, ardından ağaca çarptı. Çarpmanın etkisi ile sürücünün kullandığı motor yaklaşık 30 metre sürüklenirken, sürücü Metin Kas başında kask olmasına rağmen kurtarılamadı.
Kazada, çarpmanın etkisi ile sürücünün başındaki kask ve ayakkabı kaldırımda bulundu. Kazanın ardından Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri kazaya başka bir aracın karışıp karışmadığının tespiti için cadde üzerindeki güvenlik kameralarını inceledi. Sürücü Kas’ın Sanayi üzerinden şehir merkezine hareket halinde olduğu ve ağaca çarptığı ortaya çıktı. Metin Kas’ın cenazesi Menteşe Belediyesine ait cenaze aracı ile olay yerinden Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi morguna kaldırıldı.

http://www.haberler.com/mugla-da-trafik-kazasi-1-olu-7-6904127-haberi/
 
Katılım
7 Nis 2013
Mesajlar
4,523
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin kuryelerin işi zor gerçekten yazık olmuş daha 25 yaşında
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst