Muğla-Köyceğiz-Gökova-Çine Köfte Partimiz Bol Resimli 300 Km Yol

Vay be ne giderdim o yatağan yollarında virajlarında yatıra yatıra,bak özledim şimdi havalar güzelleşti yakın zamanda çıkarım yollara sakar geçitinde foto çekilirim gene hey gidi yollar be tam benlik hey maşşallah,bekle yatağan gelecem az kaldı.:cat:

Sevgili saki geldiğinde haber verde beraberce dolaşalım gezelim. Yorumların için teşekkürler...:cat:

Keşke bu hafta sonu gitmeseydim kuduruyorum şimdi...Ben yarın bir daha marmaris yapayım kesmedi beni

Paylaşımınız için teşekkürler şahin. Özlettin kendini. Sağlıklı sıhhatli çabucak tezkereler diliyorum sana. Güzel manzara ve fotolar. Ama şimdi siz Gaziantep Mtden bir şey öğrenmemişsiniz olmadı.:) Aga ne güzel cruiser motorlarınız var attınız mangalı arkaya birriniz. Biriniz etleri, biriniz diğer malzemeleri aldınız güzel güzel kendin yap, kendin ye usulu bir mangal yapıp; onuda bizimle paylaşsaydınız ne güzel olurdu. :p Gaziantep mt den selamlar saygılar.

O zaman varsa o karelerdende eklermisin..aşık olmak isteriz :wiinkk:

Asker olduğunu öğrendim Allah yüreğinize bileğinize kuvvet versin ve ona emanetsiniz..hayırlı tezkereler dilerim.Saygı ve sevgilerimle :)

Diğer gezilerde bol miktarda var yarın bi sakar yapacağım son kez.o zaman eklerim:)
Mehmetçiğe Allah Güç versin gerçekten zorlu bir görev.Herkese nasip olması dileklerimle.Teşekkürler.

Paylaşımınız için teşekkürler şahin. Özlettin kendini. Sağlıklı sıhhatli çabucak tezkereler diliyorum sana. Güzel manzara ve fotolar. Ama şimdi siz Gaziantep Mtden bir şey öğrenmemişsiniz olmadı.:) Aga ne güzel cruiser motorlarınız var attınız mangalı arkaya birriniz. Biriniz etleri, biriniz diğer malzemeleri aldınız güzel güzel kendin yap, kendin ye usulu bir mangal yapıp; onuda bizimle paylaşsaydınız ne güzel olurdu. :p Gaziantep mt den selamlar saygılar.

Valla cycle genelde kendin pişir kendin ye formatında gidiyorduk bu hafta birazcık lüks yapalım dedik.Askerden dönünce inşallah zaten günler uzamaya başladı artık:)Aydemir abime ve Gaziantep Mt ye buradan selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar