Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yüreğinize tekerinize sağlık,resimler süper köfteeee süper manzaralar çok güzel devamını bekliyorus
Vallah Iştahamı Kapartınız Benım Bende Yapıcam Motor Hazır Herşey Tam Ama Malesef Işlerım ızın Vermıyor Bır Turlu
artık yorgun ve banro yaparda ben ağustosa kadar yapmama malum askerlik iznim bitiyor 7 gün sonraYüreğinize tekerinize sağlık,resimler süper köfteeee süper manzaralar çok güzel devamını bekliyorus
motor almadan da gelebilirsin arka koltuk boş benim yazın nasip olur umarımahanda ortaca minibüsüüü. benide götüür ortacayaaa:mrgreen: ne günlerim geçti ortacada. sarıgerme, saklı, sarımsaklı, göcek aaah :nasipse gelcem bakalım bu yaza yeni motor alabilirsem inşallah.
![]()
Motorcu 48 seninle selamlaşan bendim. Hadi ağbi gösterin kendinizi biraz gezilere sizlerde katılın. :queen:
harikaymış yaa çok sewdimmmm...
süper gezi olmuş gerçekten selamlar..
Tesisatları ağustosa kadar tamamla bence bak bende geliyorum o zamana:mrgreen:hihibu yaz full koruma alıcam ozmnn geziler başlıcak bn için.şimdilik marmaristen muğlayla yetiniyom:salut:
çok güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkür ederiz..
Selim senin zihniyetini seveyim tamam mı nerdesin kardeş sen...Tam senlik geziydi.güzel gezi olmuş
içmelereden selamlar
bu arada soner abi nazi miğferi 10 numara :cat:
Muhitin en cazibeli abisine buradan selamlar abi atarsa 130 teperse Allah bilir.Kışı eksilerde sağ selamet bitirdik artık gerisi kolay.Kendine iyi bak üşütme...Gönül adamı kardeşim özlemezmiyiz...şafak plakada...haydi bekliyoruz seni...özlettin...gözümüz yolda...![]()